Vysoký roštěnec – RibEye - Typ masa - Chlazené

Rychlé info


Rib eye, vysoký roštěnec | Brazílie
Skladem
1 975 Kč
(790 Kč/kg)
1 763,40 Kč bez DPH
1 763,40 Kč bez DPH
Rychlé info


Rib eye, Argentina
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
1 980 Kč
(990 Kč/kg)
1 767,86 Kč bez DPH
1 767,86 Kč bez DPH
Rychlé info


Wagyu Vysoký roštěnec | JAP
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
12 980 Kč
(6 490 Kč/kg)
11 589,28 Kč bez DPH
11 589,28 Kč bez DPH
Rychlé info

Wagyu, Rib Eye 4-6
Skladem
10 450 Kč
(4 180 Kč/kg)
9 330,35 Kč bez DPH
9 330,35 Kč bez DPH
Rychlé info

Wagyu, Rib Eye 6-7
Skladem
12 700 Kč
(5 080 Kč/kg)
11 339,275 Kč bez DPH
11 339,275 Kč bez DPH

Hovězí roštěná
Hovězí roštěnou najdeme na hřbetě zvířete a je rozdělena na dvě části. Část, která je blíže k hlavě známe jako vysoký roštěnec a druhou půlku nazýváme nízký roštěnec. Maso je šťavnaté a lehce prorostlé tukem, který z masa dělá skvělou pochoutku.

Vysoký roštěnec | Rib eye steak
Maso pocházející ze hřbetu býka (jalovice) nazýváme roštěnec. Vysoký roštěnec je část, která jde ze středu směrem k hlavě. Na opačné straně nalezneme nízký roštěnec. Rozdíl mezi nimi poznáme v řezu. Nízký roštěnec je z jednoho celistvého svalu, zato vysoký roštěnec je z několika vrstev.
Reference

Michal S. – Wagyu Rib Eye
Uf tak musím říct, že jsem v životě nežrál nic lepšího, než je Wagyu. Šálu jsme rozřezali na 6 steaku. A pak začali připravovat. Už jak jsme přiklopili poprvé gril se rozlinula neuvěřitelná vůně.