Telecí maso – mladý skot - Způsob přípravy - Dušení
![Telecí maso – mladý skot - Způsob přípravy - Dušení](https://stejkshop-cz.s14.cdn-upgates.com/_cache/2/2/2206b95f3dd721e1afe906251fd7d9ac-teleci-maso.jpg)
Telecí maso je oblíbené pro svou vysokou kvalitu, šťavnatost a chuť. Maso je hezky světle růžové (barvu masa ovlivňuje strava) a má nízký obsah cholesterolu. Navíc je bohaté na vitamíny a minerály, jako je B1, vitamin D, bílkoviny a železo. Telecí maso je tak jemné, že je možné ho tepelně zpracovat už dva dny od porážky.
Na steaky bychom doporučili telecí T-Bone, telecí Rib eye steak (vysoká roštěná) a telecí rump steak (telecí kýta). Pro milovníky dušení a pomalého pečení máme telecí plec.
Rychlé info
![Telecí plec - falešná svíčková](https://stejkshop-cz.s14.cdn-upgates.com/_cache/8/5/85a7ac583ef25cabe00f8ae57581a00a-g63d6be0172570.jpeg)
![Telecí plec - falešná svíčková](https://stejkshop-cz.s14.cdn-upgates.com/_cache/0/f/0f413d240b030f68d58e2bad27ba89ab-teleci-silueta-falesna-svickova.jpg)
Telecí plec - falešná svíčková
Skladem
630 Kč
(420 Kč/kg)
562,50 Kč bez DPH
562,50 Kč bez DPH