Telecí maso – mladý skot
Telecí maso je oblíbené pro svou vysokou kvalitu, šťavnatost a jedinečnou chuť. Maso je hezky světle růžové (barvu masa ovlivňuje strava) a má nízký obsah cholesterolu. Navíc je bohaté na vitamíny, například B1 a D, minerály a železo. Telecí maso je tak jemné, že je možné ho tepelně zpracovat už dva dny od porážky.
Na steaky bychom doporučili telecí T-Bone, telecí Rib eye steak (vysoká roštěná) a telecí rump steak (telecí kýta). Pro milovníky dušení a pomalého pečení máme telecí plec.
Rychlé info
Telecí T-Bone steak (400g)
Skladem
490 Kč
437,50 Kč bez DPH
437,50 Kč bez DPH
Rychlé info
Telecí plec - falešná svíčková
Skladem
630 Kč
(420 Kč/kg)
562,50 Kč bez DPH
562,50 Kč bez DPH
Rychlé info
Telecí kýta – květová špička
Skladem
940 Kč
(470 Kč/kg)
839,28 Kč bez DPH
839,28 Kč bez DPH
Rychlé info
Telecí vysoká roštěná
Skladem
1 095 Kč
(730 Kč/kg)
977,685 Kč bez DPH
977,685 Kč bez DPH
Rychlé info
Telecí svíčková
Skladem
1 274 Kč
(980 Kč/kg)
1 137,50 Kč bez DPH
1 137,50 Kč bez DPH