Sous-Vide
Předpřipravené maso, které jen hodíte do trouby nebo na gril. Sous-vide (sú víd) je pokročilá kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po dlouhou dobu. Tento způsob vaření zajišťuje maximální zachování přirozených chutí a šťavnatost. Navíc díky této metodě zůstávají v potravinách všechny důležité živiny, které se při běžném vaření často vytrácejí.
Produkty v katerogii:
- Vepřová panenka Sous-Vide: Jemná a šťavnatá panenka, ideální pro grilování nebo pečení.
- Hovězí žebra Sous-Vide: Šťavnatá žebra s kostí a silnou omáčkou, perfektní na gril nebo do trouby.
- Vepřová žebra s BBQ marinádou Sous-Vide: Kořeněná žebra s bohatou BBQ chutí.
- Vepřová žebra Sous-Vide: Tradiční vepřová žebra k rychlé a snadné přípravě.
- Vepřové koleno s kůží Sous-Vide: Dokonale šťavnaté koleno s křupavou kůží, ideální pro pečení nebo grilování.


Hovězí žebra | Sous-Vide


Vepřová žebra s BBQ marinádou | Sous-Vide


Vepřová žebra | Sous-Vide


Vepřové koleno s kůží | Sous-Vide



