Tomáš R. - kýta z australkého Wagyu

Vždy jsem chtěl ochutnat známý everest hovězího masa, Wagyu. Ale chtěl jsem si to vyzkoušet na levnějším řezu masa než roštenec, či svíčková.

Proto jsem napsal na stejkshop.cz, jestli nemají nějakou alternativu. Doporučili a dodali mi skvělou kýtu z Austlaské Wagyu.

Zhruba 6 krásných steaků širokých „na dva prsty“ a protože tohle maso si člověk nedává moc často, tak jsme si trochu pohráli a udělali pár hezkých fotek.

Rozpálili jsme gril, maso jsme opekli zhruba 2-3 minuty z každé strany a opepřené ho zabalili na pár minut do alobalu. Všichni jsme netrpěli čekali na výsledek. Po otevření na nás čekala nádherná vůně masa, které jsme nafilírovali a posypali solí Maldon. Ta výsledek krásně dozdobí a nezničí jeho chuť. Jak to probíhalo dále si dokážete představit.

Zkušenosti s australským Wagyu

Maso je jako kousnutí do obláčku, při kterém vám v puse exploduje jedinečná chuť. To krásné mramorování se na grilu přemění v hromadu šťávy a vy prostě nedokážete přestat jíst. Nějaké přílohy a podobně se ani nedostanou ke slovu. Tohle maso je svatý grál všech a měl by ho vyzkoušet každý vyznavač grilování.


Reference od jednoho ze zákazníků, kteří využili naších služeb