Jakub K. – Hovězí Svíčková

Chtěl jsem udělat rodině a kamarádům radost a tak jsem se rozhodl připravit skvělé steaky a roastbeef z hovězí svíčkové, ale k tomu bylo potřeba vyzrálé maso. A to jsem našel na stejkshop.cz

Steaky jsem bohužel nestihl ani vyfotit, ale podělím se o recept na roastbeef a jeho fotku.

Maso mi bylo doručeno v perfektním stavu a těším se na další grilovací sezónu.

Recept

Hovězí svíčková na 24 hodin marinovaná ve světlé sójové omáčce, poté pečená na grilu na dřevěné uhlí na 48°, zabalená do alobalu na 15 minut, nakrájená na jemné plátky, posypané sezamovými semínky, nori řasou, může být podáváno s teriyaki omáčkou.

Roastbeef z vyzrálé hovězí svíčkové

K přípravě doporučujeme

Aby web fungoval jak má - souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z prohlížení webu, aby fungovalo vyhledávání, přihlašování, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a pro mnoho dalších věcí využívá tato stránka tzv. cookies, což jsou drobné textové informace dočasně ukládané do paměti vašeho prohlížeče. K jejich použití od vás potřebujeme souhlas. Za jeho udělení v plné šíři, či podrobné nastavení vám velmi děkujeme. Vaše rozhodnutí můžete samozřejmě kdykoliv změnit a přenastavit.

Jaké cookies používáme

Nezbytné

Nezbytné cookies jsou bezpodmínečně nutné k fungování stránek. Bez nich by nefungovaly základní funkcionality, jako např. přihlašování nebo nakupování v e-shopu. Tyto jsou vždy automaticky povolené.

Statistické

Tyto cookies pomáhají s měřením a analýzou návštěvnosti stránek.

Marketingové

Marketingové cookies pomáhají trackovat uživatele stránek za účelem nabízení cílených reklamních sdělení. Dávají smysl pro obě strany, neboť uživatel stránek obdrží reklamu na produkty, které ho skutečně zajímají, a které např. vyhledával v minulosti, a vydavatelé reklam naopak mohou tyto reklamy cíleně nabídnout.

Přijmout vše Přijmout vybrané Podrobné nastavení