Naše nabídka
-
RibEye - vysoký roštěnec
-
Sirloin - nízký roštěnec
-
Flank/Flap/Hanger - pupek
-
Chuck tender - falešná svíčková
-
Tenderloin – svíčková
-
Short Ribs – hovězí žebra
-
Top blade – hrudí
-
Chuck Roll - podplečí
-
Rump steak – zadní
-
Ball Tip – ořech
-
T-Bone
-
Exotické maso
-
Bylinky, koření a oleje ke steakům
-
Dárkové poukazy
Pepřová omáčka ke steakům
Ingredience:
- 0,5 hrnku suché bílého vína
- 0,5 hrnku 30% smetany
- 1 lžička dijonské hořčice
- 2 lžíce zeleného pepře
Na pánev do výpeku po mase nalijeme smetanu a víno. Necháme provařit cca 2 minuty, aby se nám obsah na zredukoval. Poté přidáme kuličky pepře, hořčici a část kuliček rozdrtíme. Povaříme ještě jednu minutu a můžeme servírovat.