Naše nabídka
-
RibEye - vysoký roštěnec
-
Sirloin - nízký roštěnec
-
Flank/Flap/Hanger - pupek
-
Chuck tender - falešná svíčková
-
Tenderloin – svíčková
-
Short Ribs – hovězí žebra
-
Top blade – hrudí
-
Chuck Roll - podplečí
-
Rump steak – zadní
-
Ball Tip – ořech
-
T-Bone
-
Exotické maso
-
Bylinky, koření a oleje ke steakům
-
Dárkové poukazy
Máslo Café de Paris ke steaku
Jednoduchý recept na chutné máslo k vaším steakům. ;-)
Ingredience na máslo:
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1 lžíce nasekaných kaparů
- 1 nasekaná ančovička
- 1 lžička nadrobno nasekané pažitky
- 1 lžička nadrobno nasekaného estragonu
- 1 lžíci koňaku
- 1 lžíce worcesteru
- 1 šalotka nakrájená nadrobno
Postup přípravy:
Všechny suroviny promíchejte se 160 gramy změklého másla, vytvarujte pomocí potravinářské folie váleček a nechte vychladit. Krájejte na širší plátky a pokládejte na steaky.