Naše nabídka
-
RibEye - vysoký roštěnec
-
Sirloin - nízký roštěnec
-
Flank/Flap/Hanger - pupek
-
Chuck tender - falešná svíčková
-
Tenderloin – svíčková
-
Short Ribs – hovězí žebra
-
Top blade – hrudí
-
Chuck Roll - podplečí
-
Rump steak – zadní
-
Ball Tip – ořech
-
T-Bone
-
Exotické maso
-
Bylinky, koření a oleje ke steakům
-
Dárkové poukazy
Hořčičný dip ke steaku
Studené dipy jsou skvělým doplňkem ke grilovaným masům. Udělejte si třeba tento hořčicný.
Ingredience:
- 6 lžic majonézy
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce nasekaného estragonu
- mořská sůl
- čerstvě mletý pepř
Jak udělat hořčičný dip:
Vezměte všechny suroviny a pořádně je promíchejte. Nechte chvilku uležet, ať se chutě propojí. Dochuťte solí a pepřem