Wagyu svíčková 9+ | AUS

Wagyu svíčková 9+ | AUS


Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonské Kóbe (tzn. Kobe beef) se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a řadí se mezi nejdražší hovězí maso na světě. Kóbe-style je maso z plemene Wagyu, které bylo vypěstované mimo Japonsko. Toto maso pochází z Australie, která se stala druhým největším vývozcem Wagyu na světě. Více
16 225 Kč (6 490 Kč/kg) s DPH
Upřesněte výběr produktu
Skladem
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonské Kóbe (tzn. Kobe beef) se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a řadí se mezi nejdražší hovězí maso na světě. Kóbe-style je maso z plemene Wagyu, které bylo vypěstované mimo Japonsko. Toto maso pochází z Australie, která se stala druhým největším vývozcem Wagyu na světě. Více

Hovězí svíčková z Wagyu

Skot Wagyu je krmen speciální krmnou dávkou s vysokým obsahem energie – toto období intenzivní výživy trvá 300 až 600 dnů. Výsledkem je výborná kvalita svaloviny s vysokým podílem tukového mramorování.

Číslo 9+ znamená kvalitu mramorování, nejméně kvalitní kobe má číslo 3 a nejkvalitnější číslo 12.

Svíčková je libová, křehká, podlouhlá a také nejluxusnější část hovězího. Nachází se uvnitř těla, pod páteří. Zvíře sval téměř nepoužívá, proto je maso obzvlášť křehké. Tento díl má jen velmi jemné mramorování a je tak jemný, že ho téměř ukrojíte vidličkou.

Veškeré informace o Wagyu naleznete ZDE.

Jak si doma udělat perfektní steak z hovězí svíčkové?

Připravit si doma skvělý steak z hovězí svíčkové alias tenderloin není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí svíčkovou, abyste vždy dosáhli chutného výsledku. Celý postup zde.

Parametry
Původ Austrálie
Typ masa Chlazené

Příslušenství5

%s ...
%s
%image %title %code %s