Vepřová žebra | Sous-Vide

Vepřová žebra | Sous-Vide


Připravte si vynikající masitá vepřová žebírka. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte luxusní jídlo na stole. Užijte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
468 Kč (360 Kč/kg) s DPH
Upřesněte výběr produktu
Skladem
Připravte si vynikající masitá vepřová žebírka. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte luxusní jídlo na stole. Užijte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
Výrobce: Doprava a platba

Vepřová žebírka Sous-Vide 

Užijte si skvělou chuť a šťavnatost vepřových žeber připravených metodou Sous-Vide. Tato masitá vepřová žebra jsou pomalu vařena ve vakuu, což zaručuje maximální uchování přirozených chutí a šťavnatost. Vakuově baleno v 1,3kg balení včetně výpeku pro bohatší chuť.

Vlastnosti:

  • Tepelně upraveno: Žebra jsou předvařená, takže stačí jen krátce ohřát nebo dopéct.
  • Bez lepku: Vhodné i pro osoby s intolerancí na lepek.
  • Vyrobeno v České republice: Zaručuje kvalitu a čerstvost.
  • Hmotnost: cca 1,3 kg včetně výpeku (10 %).

Příprava: Před vyjmutím masa z vakuového obalu celé balení zahřejte proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Pásky žeber pak snadno oddělíte. Pečte v horkovzdušné troubě na 210 °C po dobu cca 20 minut než žebra získají zlatavou kůrčičku nebo si je udělejte pěkně na grilu. Grilovaná žebra máme osobně vyzkoušená a jsou vynikající!

Servírovací tip: Pro ještě lepší chuť a atraktivní vzhled potřete žebra před finálním pečením nebo grilováním marinádou. Podávejte s chlebem, křenem, horčicí nebo s jakoukoliv vaší oblíbenou omáčkou.


Co je metoda Sous-Vide a proč si ji zamilujete?

Sous-vide (sú víd) je pokročilá kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po dlouhou dobu. Tento způsob vaření zajišťuje maximální zachování přirozených chutí a šťavnatosti. Navíc díky této metodě zůstávají v potravinách všechny důležité živiny, které se při běžném vaření často vytrácejí.

Výhody Sous-Vide:

  • Šťavnatost: Maso je úžasně šťavnaté, protože se vaří ve vlastní šťávě.
  • Přirozená chuť: Nízká teplota a vakuové balení uchovají chuť masa.
  • Zdraví: Zachování vitamínů a minerálů, které se při jiných způsobech vaření mohou vytrácet.
  • Jednoduchost: Už žádné zdlouhavé marinování a složitá příprava. Stačí ohřát poté úpect nebo ugrilovat do barvy a servírovat.

Vyzkoušejte produkty připravené metodou Sous-Vide a objevte další rozměry vaření, které vám přinesou nejen skvělou chuť, ale i ušetří váš čas.


Složení a skladování

Popis: Vepřová žebra z pečeně – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 10 %.

Složení: Vepřová žebra 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).

Podmínky skladování: Skladujte při teplotě od 0 °C do +4 °C. Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Země původu: Česká republika.

Prodejce: BalBis Invest s.r.o., Velká Bukovina 27, 552 04 Chvalkovice

Alergeny

Alergeny: neobsahuje.

Stopy alergenů: Může obsahovat stopy celeru (9).

Minimální trvanlivost

Datum spotřeby je uvedeno na obalu výrobku. Jedná se o chlazený výrobek s prodlouženou trvanlivostí.

Výživové údaje
Výživové údaje na 100 g výrobku
Energetická hodnota 823 kJ / 197 kcal
Tuky 13,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4,4 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny 0 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 2,2 g
- z toho cukry 0,1 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 17,7 g
Sůl 1,39 g
Parametry
Typ masa Chlazené
%s ...
%s
%image %title %code %s