Vepřová Žebra | sous-vide

Vepřová Žebra | sous-vide


Připravte si vynikající masitá vepřová žebírka. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte luxusní jídlo na stole. Užijte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více

Balení: 1 kgKód produktu: P00003 Doprava a platba

416 Kč s DPH 320 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Připravte si vynikající masitá vepřová žebírka. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte luxusní jídlo na stole. Užijte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více

Balení: 1 kgKód produktu: P00003 Doprava a platba

Vepřová žebírka Sous-Vide 

Užijte si skvělou chuť a šťavnatost vepřových žeber připravených metodou Sous-Vide. Tato masitá vepřová žebra jsou pomalu vařena ve vakuu, což zaručuje maximální uchování přirozených chutí a šťavnatosti. Vakuově baleno v 1,3kg balení, včetně výpeku pro bohatší chuť.

Vlastnosti:

  • Tepelně upraveno: Žebra jsou předvařená, takže stačí jen krátce ohřát nebo dopéct.
  • Bez lepku: Vhodné i pro osoby s intolerancí na lepek.
  • Vyrobeno v České republice: Zaručuje kvalitu a čerstvost.
  • Hmotnost: cca 1,3 kg včetně výpeku (10 %).

Příprava: Před vyjmutím masa z vakuového obalu zahřejte celé balení proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Pásky žeber pak snadno oddělíte. Pečte v horkovzdušné troubě na 210 °C po dobu cca 20 minut než žebra získají zlatavou kůrčičku nebo si je udělejte pěkně na grilu. Grilovaná žebra máme osobně vyzkoušená a jsou vynikající!

Servírovací tip: Pro ještě lepší chuť a atraktivní vzhled potřete žebra před finálním pečením nebo grilováním marinádou. Podávejte s chlebem, křenem, horčicí nebo s jakoukoliv vaší oblibenou omáčkou.


Co je metoda Sous-Vide a proč si ji zamilujete?

Sous-vide (sú víd) je pokročilá kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po dlouhou dobu. Tento způsob vaření zajišťuje maximální zachování přirozených chutí a šťavnatosti. Navíc, díky této metodě, zůstávají v potravinách všechny důležité živiny, které se při běžném vaření často ztrácejí.

Výhody Sous-Vide:

  • Šťavnatost: Maso je úžasně šťavnaté, protože se vaří ve vlastní šťávě.
  • Přirozená chuť: Nízká teplota a vakuové balení uchovají chuť masa.
  • Zdraví: Zachování vitamínů a minerálů, které se při jiných způsobech vaření mohou vytrácet.
  • Jednoduchost: Už žádné zdlouhavé marinování a složitá příprava. Stačí ohřát poté úpect nebo ugrilovat do barvy a servírovat.

Vyzkoušejte produkty připravené metodou Sous-Vide a objevte další rozměry vaření, který vám přinese nejen skvělou chuť, ale i ušetří váš čas.


Podmínky skladování:

  • od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dnů
  • od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby

Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Parametry
Typ masa Chlazené