Vepřová žebra s BBQ marinádou | Sous-Vide
Vepřová žebra s BBQ marinádou | Sous-Vide
Připravte si úžasná masitá vepřová žebírka s BBQ medovou marinádou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte luxusní jídlo na stole. Užijte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
Balení: 1 kgKód produktu: P00004 Doprava a platba
Připravte si úžasná masitá vepřová žebírka s BBQ medovou marinádou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte luxusní jídlo na stole. Užijte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
Balení: 1 kgKód produktu: P00004 Doprava a platba
Vepřová žebírka s BBQ medovou marinádou | Sous-Vide
Užijte si skvělou chuť a šťavnatost vepřových žeber připravených metodou Sous-Vide. Tato masitá vepřová žebra jsou pomalu vařena ve vakuu, což zaručuje maximální uchování přirozených chutí a šťavnatost. Vakuově baleno v 1,3kg balení včetně výpeku pro bohatší chuť.
Vlastnosti:
- Tepelně upraveno: Žebra jsou předvařená, takže stačí jen krátce ohřát nebo dopéct.
- Bez lepku: Vhodné i pro osoby s intolerancí na lepek.
- Vyrobeno v České republice: Zaručuje kvalitu a čerstvost.
- Hmotnost: cca 1,3 kg včetně výpeku (10 %).
Příprava: Před vyjmutím masa z vakuového obalu celé balení zahřejte proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Pásky žeber pak snadno oddělíte. Pečte v horkovzdušné troubě na 210 °C po dobu cca 20 minut než žebra získají zlatavou kůrčičku nebo si je udělejte pěkně na grilu. Grilovaná žebra máme osobně vyzkoušená a jsou vynikající!
Servírovací tip: Pro ještě lepší chuť a atraktivní vzhled potřete žebra před finálním pečením nebo grilováním marinádou. Podávejte s chlebem, křenem, horčicí nebo s jakoukoliv vaší oblíbenou omáčkou.
Co je metoda Sous-Vide a proč si ji zamilujete?
Sous-vide (sú víd) je pokročilá kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po dlouhou dobu. Tento způsob vaření zajišťuje maximální zachování přirozených chutí a šťavnatosti. Navíc díky této metodě zůstávají v potravinách všechny důležité živiny, které se při běžném vaření často vytrácejí.
Výhody Sous-Vide:
- Šťavnatost: Maso je úžasně šťavnaté, protože se vaří ve vlastní šťávě.
- Přirozená chuť: Nízká teplota a vakuové balení uchovají chuť masa.
- Zdraví: Zachování vitamínů a minerálů, které se při jiných způsobech vaření mohou vytrácet.
- Jednoduchost: Už žádné zdlouhavé marinování a složitá příprava. Stačí ohřát poté úpect nebo ugrilovat do barvy a servírovat.
Vyzkoušejte produkty připravené metodou Sous-Vide a objevte další rozměry vaření, které vám přinesou nejen skvělou chuť, ale i ušetří váš čas.
Podmínky skladování:
- od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dnů
- od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Typ masa | Chlazené |
---|