Hovězí Ořech, Knuckle | URU/ARG

Hovězí Ořech, Knuckle | URU/ARG


Maso ze zadní části skotu, kýty. V tétoo části kýty, označované jako Ořech, je velmi šťavnaté a jemné maso, vysoce ceněné z kulinářského hlediska. Název je odvozen od tvaru této části masa. Steakům se někdy říká kulatý steak. Více
2 400 Kč (480 Kč/kg) s DPH
Upřesněte výběr produktu
Skladem
Maso ze zadní části skotu, kýty. V tétoo části kýty, označované jako Ořech, je velmi šťavnaté a jemné maso, vysoce ceněné z kulinářského hlediska. Název je odvozen od tvaru této části masa. Steakům se někdy říká kulatý steak. Více

Hovězí ořech alis Knuckle

Maso ze zadní části skotu, kýty. V tétoo části kýty, označované jako Ořech, je velmi šťavnaté a jemné maso, vysoce ceněné z kulinářského hlediska. Název je odvozen od tvaru této části masa. Steakům se někdy říká kulatý steak.

Složení a skladování

Složení: Hovězí výsekové maso bez kosti, chlazené, vakuově balené.

Podmínky skladování: Skladujte při teplotě od 0 °C do +2 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte. Určeno k tepelné úpravě.

Země původu: Jižní Amerika (Uruguay, Argentina). Detailní údaje o původu (narozeno, vykrmeno, poraženo, bouráno) jsou uvedeny na etiketě výrobku.

Prodejce: BalBis Invest s.r.o., Velká Bukovina 27, 552 04 Chvalkovice

Alergeny

Alergeny: neobsahuje.

Stopy alergenů: neobsahuje.

Minimální trvanlivost

Minimální trvanlivost naleznete na obalu.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu je však 4 dny.

Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a situaci společně vyřešíme.

Výživové údaje
Výživové údaje na 100 g výrobku
Energetická hodnota 486 kJ / 115 kcal
Tuky 3,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,53 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny 0 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 21,9 g
Sůl 0,1 g
Parametry
Původ Argentina , Uruguay
Typ masa Chlazené
Způsob přípravy Grilování , Pánev , Pečení , Sous-vide , Pomalé pečení

Příslušenství5

%s ...
%s
%image %title %code %s