Hovězí loupaná plec ,Top Blade / Flat iron steak | Uruguay

Hovězí loupaná plec ,Top Blade / Flat iron steak | Uruguay


Loupané plece, která se nachází na lopatce, je jemně mramorovaný kus masa s typickou středovou šlachou. Lze z něj naporcovat dva druhy steaků: Top Blade steak a Flat Iron steak. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 72 Doprava a platba

735 Kč s DPH 490 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Loupané plece, která se nachází na lopatce, je jemně mramorovaný kus masa s typickou středovou šlachou. Lze z něj naporcovat dva druhy steaků: Top Blade steak a Flat Iron steak. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 72 Doprava a platba

Stařená hovězí loupaná plec

Hovězí loupaná plec je jemně mramorovaný kus masa, s typickou středovou šlachou, který je ceněný pro svou hovězí chuť a křehkost. Hodí se tak pro přípravu různých pokrmů. Top blade steaky si udělát řez napříč vlánky. Za to Flat Iron Steak si můžete udělat řezem po vazivové bláně. Steaky z vyzrálé loupaná plece se řadí mezi nejoblíbenější, kvůli své šťavnatosti, skvělé chuti i cenové dostupnosti.

Porcování stařené hovězí loupané plece

Jak už bylo zmíněno výše, z tohoto skvělého kusu masa, si můžete naporcovat dva druhy steaků. Šal masa můžete rozříznout napůl a ochutnat oba steaky. Top Blade je velice jednoduchý, tam stačí vést řed napříč vlákny a naporcovat si steaky, dle vaší libosti.  Za to Flat Iron Steak je trochu složitější, aproto jsme pro vás našli dva video návody, jak si takový Flat Iron naporcovat. Při porcování odstraňte pouze šlachy. Maso by mělo být stále hezky maramorované. Během porcování buďte prosím opatrní. :-)

Parametry

Původ Uruguay
Typ masa Chlazené

Příslušenství5