Hovězí svíčková, Tenderloin | EU
Hovězí svíčková, Tenderloin | EU
Hovězí svíčková na steaky
Libový, křehký, podlouhlý a také nejluxusnějši část hovězího. Nachází se uvnitř těla, pod páteří. Zvíře sval téměř nepoužívá, proto je maso obzvlášť křehké. Tento díl má jen velmi jemné mramorování a je tak jemný, že ho téměř ukrojíte vidličkou.
Jak si doma udělat perfektní steak z hovězí svíčkové?
Připravit si doma skvělý steak z hovězí svíčkové alias tenderloin není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí svíčkovou, abyste vždy dosáhli chutného výsledku. Celý postup zde.
Složení a skladování
Složení: Hovězí maso výsekové bez kosti, chlazené, vakuově balené.
Podmínky skladování: Skladujte při teplotě od 0 °C do +2 °C. Určeno k tepelné úpravě.
Země původu: Uvedena na etiketě výrobku. Detailní údaje o původu (narozeno, vykrmeno, poraženo, bouráno) jsou rovněž uvedeny na etiketě.
Prodejce: BalBis Invest s.r.o., Velká Bukovina 27, 552 04 Chvalkovice
Alergeny
Alergeny: neobsahuje.
Stopy alergenů: neobsahuje.
Minimální trvanlivost
Minimální trvanlivost naleznete na obalu.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu je však 4 dny.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a situaci společně vyřešíme.
Výživové údaje
| Výživové údaje na 100 g výrobku | |
|---|---|
| Energetická hodnota | 583 kJ / 139 kcal |
| Tuky | 6,6 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 3,14 g |
| - z toho mononenasycené mastné kyseliny | 0 g |
| - z toho polynenasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 0 g |
| - z toho cukry | 0 g |
| Vláknina | 0 g |
| Bílkoviny | 19,9 g |
| Sůl | 0,1 g |










