Hovězí nízký roštěnec, Striploin | USA

Hovězí nízký roštěnec, Striploin | USA


Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje od prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 67 Doprava a platba

6 600 Kč s DPH 1 100 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje od prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 67 Doprava a platba

Nízký roštěnec na steaky

Nízký roštěnec se nachází na hřbetní části zvířete. Skvělou chuť tomuto masu dodává nádherná tuková vrstva na straně steaku a pěkné mramorování, které ovšem není tak výrazné jako u roštěnce vysokého.

Greater Omaha

Firma je již od roku 1920 známá pro nejlepší hovězí v USA.

Omaha se nachází ve středu největší oblasti chovu Angus a Hereford na světě. Umístění uprostřed největší oblasti výroby kukuřice v USA je ideální pro chov skotu a díky němu se zde produkuje nejjemnější maso v USA.

Chovají skot plemene Angus a Hereford, které tvoří 95% produkce v okruhu 250 mil od výrobního závodu Omaha. Jedna rostlina, jeden typ skotu, jeden převládající typ zdroje, a jedna oblast. To vše dohromady znamená konzistentní kvalitu, která je trvale nejlepší.


Zdroj: greateromaha.com

Originální balení masa – Greater Omaha Packing

V roce 2015 si firma nechala certifikovat speciální balení, které umožní masu zachovat si jeho čerstvost, přírodní šťávy a bohaté chutě.

Parametry
Původ USA
Typ masa Chlazené
Způsob přípravy Grilování, Pánev, Pečení, Sous-vide, Pomalé pečení

Příslušenství5