Hovězí nízký roštěnec, Striploin | USA
Hovězí nízký roštěnec, Striploin | USA
Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje od prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 67 Doprava a platba
Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje od prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 67 Doprava a platba
Nízký roštěnec na steaky
Nízký roštěnec se nachází na hřbetní části zvířete. Skvělou chuť tomuto masu dodává nádherná tuková vrstva na straně steaku a pěkné mramorování, které ovšem není tak výrazné jako u roštěnce vysokého.
Greater Omaha
Firma je již od roku 1920 známá pro nejlepší hovězí v USA.
Omaha se nachází ve středu největší oblasti chovu Angus a Hereford na světě. Umístění uprostřed největší oblasti výroby kukuřice v USA je ideální pro chov skotu a díky němu se zde produkuje nejjemnější maso v USA.
Chovají skot plemene Angus a Hereford, které tvoří 95% produkce v okruhu 250 mil od výrobního závodu Omaha. Jedna rostlina, jeden typ skotu, jeden převládající typ zdroje, a jedna oblast. To vše dohromady znamená konzistentní kvalitu, která je trvale nejlepší.
Zdroj: greateromaha.com
Originální balení masa – Greater Omaha Packing
V roce 2015 si firma nechala certifikovat speciální balení, které umožní masu zachovat si jeho čerstvost, přírodní šťávy a bohaté chutě.