Rib eye, vysoký roštěnec | Brazílie
Rib eye, vysoký roštěnec | Brazílie
Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je nositelem chuti. A pokud byste chtěli přesná čísla, vysoký roštěnec má v sobě přibližně 16 % tuku. Více
Balení: 1 kg Výrobce: Stejkshop.cz Kód produktu: 48 Doprava a platba
1 975 Kč s DPH 790 Kč/kg
Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je nositelem chuti. A pokud byste chtěli přesná čísla, vysoký roštěnec má v sobě přibližně 16 % tuku. Více
Balení: 1 kg Výrobce: Stejkshop.cz Kód produktu: 48 Doprava a platba
Vyzralý hovězí vysoký roštěnec
Rychlé shrnutí o Rib Eye, jedná se o maso nejvyšší kvality, je vynikající a navíc po něm nepřiberete. A jestli je vám tuk pořád proti srsti, můžete ho v klidu po upečení odstranit a chuť steaku zůstane v mase. Už se vám sbíhají sliny?
Rib eye steak
Rib eye steak vykrojíme ze střední části hovězí roštěné. Tento steak se stal špičkou mezi steaky díky svému měkoučkému masu (více měkké maso má už jen hovězí svíčková) a šťavnatosti.
Hovězí maso z Brazílie
Brazílie je historicky jedním z největších producentů kvalitního hovězího masa na světě. Brazilský dobytčí trh je obrovský, spolu s Indií a Čínou disponuje největšími hovězími stády na světě. Více než 80% z brazilských zvířat jsou plemene Zebu, které sem bylo přivezeno z Indie v 19. století. Jihoasijský domácí skot Zebu vznikl domestikací již vyhubeného indického pratura. Zebu se přizpůsobil tropickému podnebí a je dosti odolný proti tropickým chorobám. Vyznačuje se hrbem, jemnou volnou kůží a má dlouhé klopené uši.
Jak připravit šálu/steak nalezente ZDE
Příslušenství5

Maldon mořská sůl – vločková | Sůl na steaky
152,17 Kč bez DPH

Maldon pepř – celý | Skleněný mlýnek
126,09 Kč bez DPH

Přepuštěné máslo – České ghíčko na steaky
230,43 Kč bez DPH

Čerstvý tymián
65,22 Kč bez DPH

Čerstvý rozmarýn
65,22 Kč bez DPH