Rib eye, Argentina
Rib eye, Argentina
Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je nositelem chuti. A pokud byste chtěli přesná čísla, vysoký roštěnec má v sobě přibližně 16 % tuku. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 62 Doprava a platba
Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je nositelem chuti. A pokud byste chtěli přesná čísla, vysoký roštěnec má v sobě přibližně 16 % tuku. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 62 Doprava a platba
Vyzralý hovězí vyskový roštěnec
Rychlé shrnutí o Rib Eye, jedná se o maso nejvyšší kvality, je vynikající a navíc po něm nepřiberete. A jestli je vám tuk pořád proti srsti, můžete ho v klidu po upečení odstranit a chuť steaku zůstane v mase. Už se vám sbíhají sliny?
Rib eye steak
Rib eye steak vykrojíme ze střední části hovězí roštěné. Tento steak se stal špičkou mezi steaky díky svému měkoučkému masu (více měkké maso má už jen hovězí svíčková) a šťavnatosti.
Hovězí maso z Argentíny
Dobytek byl do Argentiny přivezen v 16. století španělskými dobyvateli. Vzhledem k výhodné poloze, podnebí a rozsáhlým pastvinám se skot v Argentině rychle rozšířil. Argentinské hovězí a jeho chov hraje významnou roli v kultuře, politice a společenském dění této krásné země. Argentinci jsou na své maso velmi hrdí a každý průměrně sní 55Kg hovězího ročně. To je na kvalitě masa cítit, i když i sem dorazili potravinové doplňky, zvláště kukuřice, stále patří argentinský skot k nejzdravějším, nejšťastnějším a tedy i nejchutnějším stejkovým masům na světě.