Krokodýlí kousky

Krokodýlí kousky


Krokodýlí maso je v exotických zemích běžnou součástí jídelníčku podobně jako u nás vepřové nebo hovězí. Textura masa připomíná rybu, ale chuťově je spíše do kuřecího. Maso z krokodýla se nejčastěji získává z jeho ocasu. Více

Balení: 1 kgKód produktu: P00008 Doprava a platba

1 390 Kč s DPH 1 390 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Krokodýlí maso je v exotických zemích běžnou součástí jídelníčku podobně jako u nás vepřové nebo hovězí. Textura masa připomíná rybu, ale chuťově je spíše do kuřecího. Maso z krokodýla se nejčastěji získává z jeho ocasu. Více

Balení: 1 kgKód produktu: P00008 Doprava a platba

Jak chutná krokodýl?

Popsat krokodýlí maso není nic jednoduchého. Někomu chutná jako mix vepřového a kuřecího, někomu zase připomíná rybu s kuřecím. S jistotou můžeme říct, že určitě stojí za ochutnání. V nabídce máme dvě možnosti:

Jak si připravit krokodýla?

Krokodýla jsme připravovali stejným způsobem jako kuřecí a ve všech receptech byl moc dobrý. Zkoušeli jsme:

  • Krokodýlí špízy
  • Krokodýla se špagetami
  • Krokodýla na kari s gnocchi

Nutriční hodnoty krokodýla na 100 gramů:

  • Kalorie: 120-140 kcal
  • Proteiny: 25-27 g
  • Tuk: 2-3 g
  • Cholesterol: 35-40 mg
  • Železo: 2-3 mg
  • Sodík: 35-40 mg


Informace o balení a skladování

  • Balení: Zamražené, vakuované
  • Doprava: Maso je doručeno v termoboxu společně s chladicími vložkami, ale i přesto maso rozmrzne a není vhodné k opětovnému zamrazení.
  • Pokyny pro skladování: Skladujte při teplotě +0°C až +4°C. Jak skladovat maso najdete zde.
  • Trvanlivost: Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
  • Poznámka: Výrobek je určen k okamžité spotřebě. Jakékoli další skladování nebo opětovné zmrazení je na vlastní nebezpečí spotřebitele a může ovlivnit kvalitu masa.
Parametry
Typ masa Mražené