Krokodýlí kousky
Krokodýlí kousky
Krokodýlí maso je v exotických zemích běžnou součástí jídelníčku podobně jako u nás vepřové nebo hovězí. Textura masa připomíná rybu, ale chuťově je spíše do kuřecího. Maso z krokodýla se nejčastěji získává z jeho ocasu. Více
Balení: 1 kgKód produktu: P00008 Doprava a platba
Krokodýlí maso je v exotických zemích běžnou součástí jídelníčku podobně jako u nás vepřové nebo hovězí. Textura masa připomíná rybu, ale chuťově je spíše do kuřecího. Maso z krokodýla se nejčastěji získává z jeho ocasu. Více
Balení: 1 kgKód produktu: P00008 Doprava a platba
Jak chutná krokodýl?
Popsat krokodýlí maso není nic jednoduchého. Někomu chutná jako mix vepřového a kuřecího, někomu zase připomíná rybu s kuřecím. S jistotou můžeme říct, že určitě stojí za ochutnání. V nabídce máme dvě možnosti:
- Krokodýlí steak
- Krokodýlí kousky
Jak si připravit krokodýla?
Krokodýla jsme připravovali stejným způsobem jako kuřecí a ve všech receptech byl moc dobrý. Zkoušeli jsme:
- Krokodýlí špízy
- Krokodýla se špagetami
- Krokodýla na kari s gnocchi
Nutriční hodnoty krokodýla na 100 gramů:
- Kalorie: 120-140 kcal
- Proteiny: 25-27 g
- Tuk: 2-3 g
- Cholesterol: 35-40 mg
- Železo: 2-3 mg
- Sodík: 35-40 mg
Informace o balení a skladování
- Balení: Zamražené, vakuované
- Doprava: Maso je doručeno v termoboxu společně s chladicími vložkami, ale i přesto maso rozmrzne a není vhodné k opětovnému zamrazení.
- Pokyny pro skladování: Skladujte při teplotě +0°C až +4°C. Jak skladovat maso najdete zde.
- Trvanlivost: Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
- Poznámka: Výrobek je určen k okamžité spotřebě. Jakékoli další skladování nebo opětovné zmrazení je na vlastní nebezpečí spotřebitele a může ovlivnit kvalitu masa.
Typ masa | Mražené |
---|