Hovězí žebra | Sous-Vide

Hovězí žebra | Sous-Vide


Připravte si vynikající masitá hovězí žebra se silnou omáčkou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte úžasné jídlo na stole. Vychutnejte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
980 Kč (490 Kč/kg) s DPH
Upřesněte výběr produktu
Skladem
Připravte si vynikající masitá hovězí žebra se silnou omáčkou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte úžasné jídlo na stole. Vychutnejte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
Výrobce: Doprava a platba

Hovězí žebra se silnou omáčkou | Sous-vide

Užijte si neodolatelnou chuť hovězích žeber s kostí připravených metodou Sous-Vide. Tato jemně kořeněná, extrémně šťavnatá žebra jsou upečena zcela do měkka a doplněna silnou omáčkou, která zvyšuje jejich lahodnost. Vakuově baleno v 2kg balení obsahujícím 2 kusy žeber a výpek (20 %).

Vlastnosti:

  • Tepelně upraveno: Žebra jsou předvařená, takže stačí jen krátce ohřát nebo dopéct.
  • Bez lepku: Vhodné i pro osoby s intolerancí na lepek.
  • Vyrobeno v České republice: Zaručuje kvalitu a čerstvost.
  • Hmotnost: cca 2 kg včetně omáčky (20 % výpek).

Příprava: Před vyjmutím masa z vakuového obalu celé balení zahřejte proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Poté žebra vybalte a ohřejte společně s omáčkou v horkovzdušné troubě nebo konvektomatu při 100–130 °C po dobu 20–25 minut. Žebra je samozřejmě možné udělat také na grilu.

Servírovací tip: Hovězí žebra podávejte s chlebem, šťouchaným bramborem nebo bramborovou či dýňovou kaší. Žebra můžete po ohřátí také natrhat vidličkou na vlákna, doplnit salátem (např. coleslawem) a zeleninou a naplnit bulku. Vytvoříte tak rychle lahodný burger s trhaným hovězím masem.


Co je metoda Sous-Vide a proč si ji zamilujete?

Sous-vide (sú víd) je pokročilá kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po dlouhou dobu. Tento způsob vaření zajišťuje maximální zachování přirozených chutí a šťavnatosti. Navíc díky této metodě zůstávají v potravinách všechny důležité živiny, které se při běžném vaření často vytrácejí.

Výhody Sous-Vide:

  • Šťavnatost: Maso je úžasně šťavnaté, protože se vaří ve vlastní šťávě.
  • Přirozená chuť: Nízká teplota a vakuové balení uchovají chuť masa.
  • Zdraví: Zachování vitamínů a minerálů, které se při jiných způsobech vaření mohou vytrácet.
  • Jednoduchost: Už žádné zdlouhavé marinování a složitá příprava. Stačí ohřát poté úpect nebo ugrilovat do barvy a servírovat.

Vyzkoušejte produkty připravené metodou Sous-Vide a objevte další rozměry vaření, které vám přinesou nejen skvělou chuť, ale i ušetří váš čas.


Složení a skladování

Popis: Hovězí žebra – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 20 %.

Složení: Hovězí žebra 87 %, voda, dextróza, sušená zelenina (rajče, česnek, cibule), zahušťovadlo: E 1422, hrachová mouka, aroma, citrusová vláknina, koření, ocet, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.

Podmínky skladování: Skladujte při teplotě od 0 °C do +4 °C. Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Země původu: Česká republika.

Prodejce: BalBis Invest s.r.o., Velká Bukovina 27, 552 04 Chvalkovice

Alergeny

Alergeny: neobsahuje.

Stopy alergenů: Může obsahovat stopy celeru (9).

Minimální trvanlivost

Datum spotřeby je uvedeno na obalu výrobku. Jedná se o chlazený výrobek s prodlouženou trvanlivostí.

Výživové údaje
Výživové údaje na 100 g výrobku
Energetická hodnota 754 kJ / 181 kcal
Tuky 11 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4,9 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny 0 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 4,3 g
- z toho cukry 1 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 17 g
Sůl 1,3 g

Parametry
Typ masa Chlazené
%s ...
%s
%image %title %code %s