Hovězí žebra | Sous-Vide
Hovězí žebra | Sous-Vide
Připravte si vynikající masitá hovězí žebra se silnou omáčkou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte úžasné jídlo na stole. Vychutnejte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
Balení: 1 kgKód produktu: P00005 Doprava a platba
Připravte si vynikající masitá hovězí žebra se silnou omáčkou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte úžasné jídlo na stole. Vychutnejte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více
Balení: 1 kgKód produktu: P00005 Doprava a platba
Hovězí žebra se silnou omáčkou | Sous-vide
Užijte si neodolatelnou chuť hovězích žeber s kostí připravených metodou Sous-Vide. Tato jemně kořeněná, extrémně šťavnatá žebra jsou upečena zcela do měkka a doplněna silnou omáčkou, která zvyšuje jejich lahodnost. Vakuově baleno v 2kg balení obsahujícím 2 kusy žeber a výpek (20 %).
Vlastnosti:
- Tepelně upraveno: Žebra jsou předvařená, takže stačí jen krátce ohřát nebo dopéct.
- Bez lepku: Vhodné i pro osoby s intolerancí na lepek.
- Vyrobeno v České republice: Zaručuje kvalitu a čerstvost.
- Hmotnost: cca 2 kg včetně omáčky (20 % výpek).
Příprava: Před vyjmutím masa z vakuového obalu celé balení zahřejte proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Poté žebra vybalte a ohřejte společně s omáčkou v horkovzdušné troubě nebo konvektomatu při 100–130 °C po dobu 20–25 minut. Žebra je samozřejmě možné udělat také na grilu.
Servírovací tip: Hovězí žebra podávejte s chlebem, šťouchaným bramborem nebo bramborovou či dýňovou kaší. Žebra můžete po ohřátí také natrhat vidličkou na vlákna, doplnit salátem (např. coleslawem) a zeleninou a naplnit bulku. Vytvoříte tak rychle lahodný burger s trhaným hovězím masem.
Co je metoda Sous-Vide a proč si ji zamilujete?
Sous-vide (sú víd) je pokročilá kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po dlouhou dobu. Tento způsob vaření zajišťuje maximální zachování přirozených chutí a šťavnatosti. Navíc díky této metodě zůstávají v potravinách všechny důležité živiny, které se při běžném vaření často vytrácejí.
Výhody Sous-Vide:
- Šťavnatost: Maso je úžasně šťavnaté, protože se vaří ve vlastní šťávě.
- Přirozená chuť: Nízká teplota a vakuové balení uchovají chuť masa.
- Zdraví: Zachování vitamínů a minerálů, které se při jiných způsobech vaření mohou vytrácet.
- Jednoduchost: Už žádné zdlouhavé marinování a složitá příprava. Stačí ohřát poté úpect nebo ugrilovat do barvy a servírovat.
Vyzkoušejte produkty připravené metodou Sous-Vide a objevte další rozměry vaření, které vám přinesou nejen skvělou chuť, ale i ušetří váš čas.
Podmínky skladování:
- od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dnů
- od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Typ masa | Chlazené |
---|