Hovězí žebra | Sous Vide

Hovězí žebra | Sous Vide


Připravte si vynikající masitá hovězí žebra se silnout omáčkou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte úžasné jídlo na stole. Vychutnejte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více

Balení: 1 kgKód produktu: P00005 Doprava a platba

980 Kč s DPH 490 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Připravte si vynikající masitá hovězí žebra se silnout omáčkou. Stačí ohřát, upéct nebo ugrilovat a během pár desítek minut máte úžasné jídlo na stole. Vychutnejte si českou kvalitu připravenou moderním způsobem. Více

Balení: 1 kgKód produktu: P00005 Doprava a platba

Hovězí žebra se silnou omáčkou | Sous vide

Užijte si neodolatelnou chuť hovězích žeber s kostí, připravených metodou Sous-Vide. Tyto jemně kořeněné žebra jsou upečená zcela do měkka a extrémně šťavnatá, doplněná silnou omáčkou, která zvyšuje jejich lahodnost. Vakuově baleno v 2kg balení, obsahující 2 kusy žeber a výpeku (20 %).

Vlastnosti:

  • Tepelně upraveno: Žebra jsou předvařená, takže stačí jen krátce ohřát nebo dopéct.
  • Bez lepku: Vhodné i pro osoby s intolerancí na lepek.
  • Vyrobeno v České republice: Zaručuje kvalitu a čerstvost.
  • Hmotnost: cca 2 kg včetně omáčky (20 % výpek).

Příprava: Před vyjmutím masa z vakuového obalu zahřejte celé balení proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Poté žebra vybalte a ohřejte společně s omáčkou v horkovzdušné troubě nebo konvektomatu při 100–130 °C po dobu 20–25 minut. Žebra je samozřjemě možné udělat také na grillu.

Servírovací tip: Podávejte hovězí žebra s chlebem, šťouchaným bramborem nebo bramborovou či dýňovou kaší. Žebra po ohřátí natrhejte vidličkou na vlákna, doplňte salátem (např. coleslaw) a zeleninou a naplňte bulku. Vytvoříte tak rychle lahodný burger s trhaným hovězím masem.


Co je metoda Sous-Vide a proč si ji zamilujete?

Sous-vide (sú víd) je pokročilá kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po dlouhou dobu. Tento způsob vaření zajišťuje maximální zachování přirozených chutí a šťavnatosti. Navíc, díky této metodě, zůstávají v potravinách všechny důležité živiny, které se při běžném vaření často ztrácejí.

Výhody Sous-Vide:

  • Šťavnatost: Maso je úžasně šťavnaté, protože se vaří ve vlastní šťávě.
  • Přirozená chuť: Nízká teplota a vakuové balení uchovají chuť masa.
  • Zdraví: Zachování vitamínů a minerálů, které se při jiných způsobech vaření mohou vytrácet.
  • Jednoduchost: Už žádné zdlouhavé marinování a složitá příprava. Stačí ohřát poté úpect nebo ugrilovat do barvy a servírovat.

Vyzkoušejte produkty připravené metodou Sous-Vide a objevte další rozměry vaření, který vám přinese nejen skvělou chuť, ale i ušetří váš čas.


Podmínky skladování:

  • od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dnů
  • od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby

Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Parametry
Typ masa Chlazené