Hovězí zadní, Heart of rump | Uruguay
Hovězí zadní, Heart of rump | Uruguay
Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 69 Doprava a platba
Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 69 Doprava a platba
Vyzrálé hovězí zadní na steaky, pečení či tatarák
Rump steak je velmi křehké maso ze zadní části zvířete. Má o něco výraznější chuť, než například svíčková a také tlustší vlákna. V Jižní americe velmi populární až lidová část, krájí ho na tenčí plátky a připravují stejky.
Jak si připravit rump steak?
Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.
Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. Naše osvědčené metody vám umožní připravit tento šťavnatý steak snadno a rychle. Přečtěte si náš článek a začněte tvořit nezapomenutelná kulinářská dobrodružství. Celý článek zde.
Urugayské hovězí maso
Uruguay je jedním z největších producentů hovězího masa na světě. Jejich dobytek je chována pod širým nebem, za přirozených podmínek mírného klimatu, na úrodné půdě s množstvím vody, díky množství řek a potoků. Všechny tyto faktory zajišťují ideální životní podmínky pro zvířata. Chuť masa ze zvířat chovaných na svobodě a krmených na pastvinách je nesrovnatelná. Uruguayské maso umožňuje vychutnat si vynikající chuť s nízkou hladinou tuku a díky velmi přísné vládní kontrole i zdravotně na nejvyšší úrovni.