Hovězí kýta, Heart of Rump | Argentina

Hovězí kýta, Heart of Rump | Argentina

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5(1)Počet hvězdiček je 5 z 5

Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 60 Doprava a platba

1 220 Kč s DPH 610 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 60 Doprava a platba

Vyzrálé hovězí zadní na steaky, pečení či tatarák

Rump steak je velmi křehké maso ze zadní části zvířete. Má o něco výraznější chuť, než například svíčková a tlustší vlákna. V Jižní americe velmi populární až lidová část. 

Hovězí maso z Argentíny

Dobytek byl do Argentiny přivezen v 16. století španělskými dobyvateli. Vzhledem k výhodné poloze, podnebí a rozsáhlým pastvinám se skot v Argentině rychle rozšířil. Argentinské hovězí a jeho chov hraje významnou roli v kultuře, politice a společenském dění této krásné země. Argentinci jsou na své maso velmi hrdí a každý průměrně sní 55Kg hovězího ročně. To je na kvalitě masa cítit, i když i sem dorazili potravinové doplňky, zvláště kukuřice, stále patří argentinský skot k nejzdravějším, nejšťastnějším a tedy i nejchutnějším stejkovým masům na světě.

Porcování heart of rump

Jak si připravit rump steak?

Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.

Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. Naše osvědčené metody vám umožní připravit tento šťavnatý steak snadno a rychle. Přečtěte si náš článek a začněte tvořit nezapomenutelná kulinářská dobrodružství. Celý článek zde.

Parametry

Původ Argentina
Typ masa Chlazené
Způsob přípravy Grilování, Pánev, Sous-vide

Příslušenství5