Hovězí kýta, Heart of Rump | Argentina
Hovězí kýta, Heart of Rump | Argentina
Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 60 Doprava a platba
Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se skvělé hodí na roastbeef či carpaccio. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 60 Doprava a platba
Vyzrálé hovězí zadní na steaky, pečení či tatarák
Rump steak je velmi křehké maso ze zadní části zvířete. Má o něco výraznější chuť, než například svíčková a tlustší vlákna. V Jižní americe velmi populární až lidová část.
Hovězí maso z Argentíny
Dobytek byl do Argentiny přivezen v 16. století španělskými dobyvateli. Vzhledem k výhodné poloze, podnebí a rozsáhlým pastvinám se skot v Argentině rychle rozšířil. Argentinské hovězí a jeho chov hraje významnou roli v kultuře, politice a společenském dění této krásné země. Argentinci jsou na své maso velmi hrdí a každý průměrně sní 55Kg hovězího ročně. To je na kvalitě masa cítit, i když i sem dorazili potravinové doplňky, zvláště kukuřice, stále patří argentinský skot k nejzdravějším, nejšťastnějším a tedy i nejchutnějším stejkovým masům na světě.
Porcování heart of rump
Jak si připravit rump steak?
Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.
Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. Naše osvědčené metody vám umožní připravit tento šťavnatý steak snadno a rychle. Přečtěte si náš článek a začněte tvořit nezapomenutelná kulinářská dobrodružství. Celý článek zde.