Hovězí pupek, Flap steak | Uruguay
Hovězí pupek, Flap steak | Uruguay
Flap steak, nebo také sirloin je prostřední část pupku, nachází se mezi Hangerem a Flankem. Je to krásný kus masa s výrazně tlustými vlákny a šťavnatou chutí. Je skvělý pro přípravu stejků, ale doporučujeme po grilování nakrájet na tenké plátky, proti vláknu samozřejmě. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 70 Doprava a platba
Flap steak, nebo také sirloin je prostřední část pupku, nachází se mezi Hangerem a Flankem. Je to krásný kus masa s výrazně tlustými vlákny a šťavnatou chutí. Je skvělý pro přípravu stejků, ale doporučujeme po grilování nakrájet na tenké plátky, proti vláknu samozřejmě. Více
Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 70 Doprava a platba
Hovězí pupek alis Flap steak
Flap steak, nebo také sirloin je prostřední část pupku, nachází se mezi Hangerem a Flankem. Je to krásný kus masa s výrazně tlustými vlákny a šťavnatou chutí. Je skvělý pro přípravu stejků, ale doporučujeme po grilování nakrájet na tenké plátky, proti vláknu samozřejmě.
Jak správně krájet flap steak?
Flank steak je velmi chuťově výrazný kus hovězího masa a svojí hustotou svalových vláken se řadí mezi tužší, ale výtečné steaky. Abyste nepřišli o váš gastronomický zážitek, nezapomínejte při servírování maso krájet kolmo (napříč) přes svalová vlákna nejlépe pod úhlem 45°. Jenom tímto způsobem docílíte nejlepšího gastronomického zážitku.
Uruguayské hovězí maso
Uruguay je jedním z největších producentů hovězího masa na světě. Jejich dobytek je chována pod širým nebem, za přirozených podmínek mírného klimatu, na úrodné půdě s množstvím vody, díky množství řek a potoků. Všechny tyto faktory zajišťují ideální životní podmínky pro zvířata. Chuť masa ze zvířat chovaných na svobodě a krmených na pastvinách je nesrovnatelná. Uruguayské maso umožňuje vychutnat si vynikající chuť s nízkou hladinou tuku a díky velmi přísné vládní kontrole i zdravotně na nejvyšší úrovni.