Hovězí pupek, Flank | EU

Hovězí pupek, Flank | EU

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5(1)Počet hvězdiček je 5 z 5

Velmi oblíbená část steaku ve Francii. Nachází se v úplně spodní části hovězího pupku. Je to široký kus plochéhého svalu ze spodní části pupku s vinikající chutí. Má velmi tlustá, hrubá vlákna, proto je lepší po grilování a odpočinku nakrájet na jemné plátky proti vláknu. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 101 Doprava a platba

980 Kč s DPH 490 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Velmi oblíbená část steaku ve Francii. Nachází se v úplně spodní části hovězího pupku. Je to široký kus plochéhého svalu ze spodní části pupku s vinikající chutí. Má velmi tlustá, hrubá vlákna, proto je lepší po grilování a odpočinku nakrájet na jemné plátky proti vláknu. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 101 Doprava a platba

Hovězí pupek alis Flank steak

Velmi oblíbená část stejku ve Francii. Nachází se v úplně spodní části hovězího pupku. Je to široký kus plochéhého svalu ze spodní části pupku s vinikající chutí. Má velmi tlustá, hrubá vlákna, proto je lepší po grilování a odpočinku nakrájet na jemné plátky proti vláknu. 

Jak správně krájet flank steak?

Flank steak je velmi chuťově výrazný kus hovězího masa a svojí hustotou svalových vláken se řadí mezi tužší, ale výtečné steaky. Abyste nepřišli o váš gastronomický zážitek, nezapomínejte při servírování maso krájet kolmo (napříč) přes svalová vlákna nejlépe pod úhlem 45°. Jenom tímto způsobem docílíte nejlepšího gastronomického zážitku.

Parametry
Původ Evropa
Typ masa Chlazené

Příslušenství5