Hovězí pupek, Flank | EU
Hovězí pupek, Flank | EU
Hovězí pupek alis Flank steak
Velmi oblíbená část stejku ve Francii. Nachází se v úplně spodní části hovězího pupku. Je to široký kus plochéhého svalu ze spodní části pupku s vinikající chutí. Má velmi tlustá, hrubá vlákna, proto je lepší po grilování a odpočinku nakrájet na jemné plátky proti vláknu.
Jak správně krájet flank steak?
Flank steak je velmi chuťově výrazný kus hovězího masa a svojí hustotou svalových vláken se řadí mezi tužší, ale výtečné steaky. Abyste nepřišli o váš gastronomický zážitek, nezapomínejte při servírování maso krájet kolmo (napříč) přes svalová vlákna nejlépe pod úhlem 45°. Jenom tímto způsobem docílíte nejlepšího gastronomického zážitku.
Složení a skladování
Složení: Chlazené hovězí maso výsekové (hovězí slabina), vakuově balené.
Podmínky skladování: Skladujte při teplotě od 0 °C do +2 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte. Určeno k tepelné úpravě.
Země původu: Irsko. Detailní údaje o původu (narozeno, vykrmeno, poraženo, bouráno) jsou uvedeny na etiketě výrobku.
Prodejce: BalBis Invest s.r.o., Velká Bukovina 27, 552 04 Chvalkovice
Alergeny
Alergeny: neobsahuje.
Stopy alergenů: neobsahuje.
Minimální trvanlivost
Minimální trvanlivost naleznete na obalu.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu je však 4 dny.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a situaci společně vyřešíme.
Výživové údaje
| Výživové údaje na 100 g výrobku | |
|---|---|
| Energetická hodnota | 735 kJ / 176 kcal |
| Tuky | 11 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 5,66 g |
| - z toho mononenasycené mastné kyseliny | 0 g |
| - z toho polynenasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 0 g |
| - z toho cukry | 0 g |
| Vláknina | 0 g |
| Bílkoviny | 19,3 g |
| Sůl | 0,2 g |










