Čerstvý rozmarýn
Čerstvý rozmarýn
Rozmarýn patří mezi tři základní ingredienci legendárního provensláského koření, které se velmi časo používá na steaky. Ale není nad to přidat ke konci pečení na steak čersvtou snítku rozmarýnu s trochou máslo. Maso bylinka krásně ovoní, ale chuť nepřebije. Více
Výrobce: Stejkshop.czKód produktu: 105 Doprava a platba
Rozmarýn patří mezi tři základní ingredienci legendárního provensláského koření, které se velmi časo používá na steaky. Ale není nad to přidat ke konci pečení na steak čersvtou snítku rozmarýnu s trochou máslo. Maso bylinka krásně ovoní, ale chuť nepřebije. Více
Výrobce: Stejkshop.czKód produktu: 105 Doprava a platba
Tymián na hovězí steaky
Rozmarýn je stálezelený keř, který může dosáhnout až výšky 2 metrů. Listy mají výrazné aroma. Stonky rozmarýnu jsou velmi husté a ve spodní části dřevnatí. Listy má úzké, na vrchní části tmavší a lesklé, vespod šedivé. Kvete od konce května až do července. Květy mají bílou, nachovou až modrou barvu.
Hodí se skvěle k přípravě stejků, stačí jen otrhat větvičky a lístky lehce vetřít do masa společně s pepřem, solí a oblíbeným olejem. Maso bylinka krásně ovoní, ale chuť nepřebije.