Chceme, aby vám maso vždy dorazilo v perfektním stavu, proto odešleme objednávky přijaté do 14. 12. Poukazy poštou odesíláme do 20. 12. a online až do 24. 12. (12:00)

Objednávky přijaté po 14. 12. budeme odesílat od 9. 1. 2022. 

Děkujeme za přízeň a přejeme šťastné a veselé.

Kaiken Malbec | Víno k hovězímu masu

Argentinské víno

 Novinka
Kaiken Malbec | Víno k hovězímu masu

Kaiken Malbec | Víno k hovězímu masu

Argentinské víno

Víno má intenzivní a živou fialovou barvu. Převládá vůně černého ovoce s elegantními tóny máty, kávy a čokolády, které se harmonicky snoubí s dubem. V chuti je víno intenzivní, velmi ovocné, ale zároveň jemné. Vynikající struktura, hladké třísloviny a dlouhotrvající závěr.

249 Kč
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem

Malbec Estate od vinařství Kaiken

Malbec Estate od Kaiken je věrným příkladem odrůdového projevu oblasti Mendoza. Je to elegantní, smyslné víno s bohatým ovocem, širokou škálou vůní a správným vlivem šestiměsíčního zrání ve francouzském dubu.

Historie vinařství Kaiken

Caiquén je divoká husa z Patagonie, která létá přes Andy mezi Argentinou a Chile. Tím, že se vydává na tento přeshraniční let, přijímá Caiquén velkou výzvu.

Stejně jako Caiquén i Aurelio Montes, zakladatel chilského vinařství Bodega Montes, podnikl několik cest přes Andy, až v roce 2000 znovu objevil Mendozu jako štědrou zemi plnou vynikající vinné révy a pracovitých lidí. V roce 2001 si uvědomil, že Mendoza je ideálním místem pro výrobu vín Kaikén, vín, která ztělesňují vše, co má skvělé víno mít.

Jak správně nachladit červené víno v létě?

Nechte lahev do poslední chvíle před grilováním v pokojové teplotě. Poté ho dejte do lednice za 30 minut se dostanete na správnou teplotu mezi 14 a 18 °C. Ale buďte opatrní, protože přechlazení by způsobilo vystoupení trpkých tříslovin a vysoká teplota naopak způsobuje přílišnou výraznost alkoholického aromatu. Po otevření nechte víno dýchat.

Související zboží

POKRAČOVÁNÍM POTVRZUJI, ŽE
JSEM STARŠÍ 18 LET

POKRAČOVAT