Gran malbec | Víno k hovězímu steaku

Gran malbec | Víno k hovězímu steaku


Intenzivní purpurově červená barva. V počátku jsou cítit tóny červeného ovoce, jako jsou švestky a lesní plody. Poté se mísí s tóny kávy a vanilky pocházející ze dřeva. Víno je objemné, ovocné s fialovými tóny. Elegantní třísloviny, jemné tóny dřeva, vytrvalý závěr. Více

Kód produktu: 154 Doprava a platba

950 Kč s DPH
Skladem
ks

Intenzivní purpurově červená barva. V počátku jsou cítit tóny červeného ovoce, jako jsou švestky a lesní plody. Poté se mísí s tóny kávy a vanilky pocházející ze dřeva. Víno je objemné, ovocné s fialovými tóny. Elegantní třísloviny, jemné tóny dřeva, vytrvalý závěr. Více

Kód produktu: 154 Doprava a platba

Vynikající víno ke skvělému steaku

Plné na patře s překvapivě sametovým dozvukem po počáteční kořeněné chuti. Víno se hodí k hovězímu masu, jako je třeba rib-eye, květová špička, či proslulé wagyu. Víno zraje 15 měsíců v barikových sudech. Víno působí nádherným teplým dojmem s náznakem třešní a švestek v dlouhém závěru ovocný mix s vyzrálou tříslovinkou a trochou dubovosti.

Gran Malbec od Bodega Piedra Negra

Toto víno, které je směsí Côt a Malbec, se vyznačuje jemností a elegancí. Hrozny z různých oblastí a nadmořských výšek v okolí Mendozy jsou smíchány tak, aby vzniklo komplexní víno a dokonalý příklad této odrůdy.

Piedra Negra je oceňováné víno. James Suckling mu udělil 92 bodů a připojil k němu následující degustační poznámku: "Velmi exotická vůně květin a ostružin přechází v plné tělo, sametové třísloviny a bohatý závěr. Ochutnejte. "

Jak správně nachladit červené víno v létě?

Nechte lahev do poslední chvíle před grilováním v pokojové teplotě. Poté ho dejte do lednice za 30 minut se dostanete na správnou teplotu mezi 14 a 18°C. Ale buďte opatrní, protože přechlazení by způsobilo vystoupení trpkých tříslovin a vysoká teplota naopak způsobuje přílišnou výraznost alkoholického aromatu. Po otevření nechte víno dýchat.