Chceme, aby vám maso vždy dorazilo v perfektním stavu, proto odešleme objednávky přijaté do 14. 12. Poukazy poštou odesíláme do 20. 12. a online až do 24. 12. (12:00)

Objednávky přijaté po 14. 12. budeme odesílat od 9. 1. 2022. 

Děkujeme za přízeň a přejeme šťastné a veselé.

Telecí vysoká roštěná

Telecí rib eye, chlazené | cca 1,5 kg

 Novinka
Telecí vysoká roštěná

Telecí vysoká roštěná

Telecí rib eye, chlazené | cca 1,5 kg

Vysoký roštěnec je velice ceněný kousek masa a v některých zemích mu dávají přednost před svíčkovou. Telecí rib eye pocházející ze hřbetu zvířete a nazýváme ho roštěnec. Vysoký roštěnec je část, která jde ze středu směrem k hlavě. 

1 005 Kč
za balení cca 1.5 kg (670 Kč/kg)
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem

Rib eye steak z telecího masa

Telecí vysoký roštěnec nemá tak velké mramorování, jako mají dospělí jedinci. Čili je nutno dát si pozor, abyste při jeho grilování nepřišli o všechnu šťavnatost a neudělali si takzvanou podrážku :-).

Výhody telecího masa

Telecí maso je oblíbené pro svou vysokou kvalitu, šťavnatost a chuť. Maso je hezky světle růžové (barvu masa ovlivňuje strava) a má nízký obsah cholesterolu. Navíc je bohaté na vitamíny a minerály, jako je B1, vitamin D, bílkoviny a železo. Telecí maso je tak jemné, že je možné ho tepelně zpracovat už dva dny od porážky.

Jak se o maso postarat

Maso vám dorazí zavakuované v termoboxu s chladícími vložkami, které udržují v boxu stálou teplotu. Vakuované maso vložte do lednice, kde se teplota bude pohybovat mezi 0 až +4°C. Předtím než půjdete maso dělat, doporučujeme maso minimálně hodinu předtím vytáhnout z lednice a vyndat z obalu.

postup_doručení


Jak si udělat telecí rib eye?

Maso 1 hodinu před vařením/grilováním vytáhněte z lednice, aby získalo pokojovou teplotu a neutrpělo tepelný šok. Poté už si ho můžete připravit svým oblíbeným steakovým způsobem. Nezapomeňte nechat maso před servírováním chvíli odpočinout (5-10 minut v teple).

Související zboží