Hovězí nízký roštěnec, Striploin | Argentina

Hovězí nízký roštěnec, Striploin | Argentina


Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje od prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 61 Doprava a platba

3 560 Kč s DPH 890 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje od prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 61 Doprava a platba

Nízký roštěnec na steaky

Nízký roštěnec se nachází na hřbetní části zvířete. Skvělou chuť tomuto masu dodává nádherná tuková vrstva na straně steaku a pěkné mramorování, které ovšem není tak výrazné jako u roštěnce vysokého.

Hovězí maso z Argentiny

Dobytek byl do Argentiny přivezen v 16. století španělskými dobyvateli. Vzhledem k výhodné poloze, podnebí a rozsáhlým pastvinám se skot v Argentině rychle rozšířil. Argentinské hovězí a jeho chov hraje významnou roli v kultuře, politice a společenském dění této krásné země. Argentinci jsou na své maso velmi hrdí a každý průměrně sní 55Kg hovězího ročně. To je na kvalitě masa cítit, i když sem dorazili potravinové doplňky, zvláště kukuřice, stále patří argentinský skot k nejzdravějším a nejšťastnějším, tedy i nejchutnějším steakovým masům na světě.

Parametry
Původ Argentina
Typ masa Chlazené
Způsob přípravy Grilování, Pánev, Pečení, Sous-vide, Pomalé pečení

Příslušenství5