Striploin, Argentina
Nízký roštěnec, chlazené | cca 4Kg
Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Ta se nachází na hřbetu býka, či jalovice, kde jsou svaly málo využívané a mají skvělé mramorování. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje z prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou.
Pro co nejlepší zážitek z prohlížení webu, aby fungovalo vyhledávání, přihlašování, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a pro mnoho dalších věcí využívá tato stránka tzv. cookies, což jsou drobné textové informace dočasně ukládané do paměti vašeho prohlížeče. K jejich použití od vás potřebujeme souhlas. Za jeho udělení v plné šíři, či podrobné nastavení vám velmi děkujeme. Vaše rozhodnutí můžete samozřejmě kdykoliv změnit a přenastavit.
Nezbytné cookies jsou bezpodmínečně nutné k fungování stránek. Bez nich by nefungovaly základní funkcionality, jako např. přihlašování nebo nakupování v e-shopu. Tyto jsou vždy automaticky povolené.
Marketingové cookies pomáhají trackovat uživatele stránek za účelem nabízení cílených reklamních sdělení. Dávají smysl pro obě strany, neboť uživatel stránek obdrží reklamu na produkty, které ho skutečně zajímají, a které např. vyhledával v minulosti, a vydavatelé reklam naopak mohou tyto reklamy cíleně nabídnout.