Chceme, aby vám maso vždy dorazilo v perfektním stavu, proto odešleme objednávky přijaté do 14. 12. Poukazy poštou odesíláme do 20. 12. a online až do 24. 12. (12:00)

Objednávky přijaté po 14. 12. budeme odesílat od 9. 1. 2022. 

Děkujeme za přízeň a přejeme šťastné a veselé.

Striploin

Nízký roštěnec

Nejčasteji kupovaní maso na steaky v ČR je roštěná. Ta se nachází na hřbetu býka, či jalovice, kde jsou svaly málo využívané a mají skvělé mramorování. Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje z prostředku k zadní části zvířete. Nizký roštěnec je velice oblíbený, protože je to zlatá střední cesta mezi nádherně prorostlým vysokým roštěncem a libovou svíčkou.