Hovězí žebra, Short Ribs | Austrálie

Hovězí žebra, Short Ribs | Austrálie


Hovězí krátká žebra jsou skvělá na pomalé vaření/pečení. Pečením se rozpadají tuhé pojivové tkáně a maso se poté nárherně rozpadá. A protože je maso krásně mramorované tukem, jsou nádherně šťavnatá. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 79 Doprava a platba

850 Kč s DPH 850 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Hovězí krátká žebra jsou skvělá na pomalé vaření/pečení. Pečením se rozpadají tuhé pojivové tkáně a maso se poté nárherně rozpadá. A protože je maso krásně mramorované tukem, jsou nádherně šťavnatá. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 79 Doprava a platba

Hovězí žebírka

Hovězí krátká žebra jsou větší a obvykle masitější než jejich protějšek z vepřového masa. Kompletní deska krátkých žeber ma typicky 25 cm², přibližně 7 cm na výšku a obsahuje tři nebo čtyři žebra.

Jak si udělat hovězí žebra na tři způsoby

Pokud máte doma grill, určitě zkuste recept od pipMaster

¨

A pak dva recepty do domácích podmínek, Těhotnej kuchař a Roman Paulus

Hovězí maso z Austrálie

Australský masný průmysl se zavazuje k nejvyšší úrovni životních podmínek a humánnímu zacházení hospodářských zvířat. Zpracování hospodářských zvířat se provádí v souladu s vnitrostátními právními předpisy a mezinárodními požadavky. Zvířata se pasou na rozsáhlých oblastech polosuchých a suchých pastvin. Díky jedinečnému výrobnímu systému a neustálému zlepšování jsou australští farmáři uznávaní po celém světě jako lídři v produkci kvalitního červeného masa a zároveň průkopníky v environmentálních postupů k farmaření. Australští farmáři pochopili, že ochrana a zlepšování přírodního světa má zásadní význam pro dlouhodobou udržitelnost jejich podnikání a životního prostředí.

 

Parametry
Původ Austrálie
Typ masa Mražené
Způsob přípravy Grilování, Pečení, Sous-vide, Pomalé pečení

Příslušenství5