Obsah balení
- 4x 200g Rib eye steak
- 1x Koonunga Hill Shiraz
- 1x Přepuštěné máslo Ghičko
- 1x Rozmarýn a tymián
- 1x Balení vločkové soly
Naporcovaný steak z vyzráleho vysokého roštěnce
Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je nositelem chuti. A pokud byste chtěli přesná čísla, vysoký roštěnec má v sobě přibližně 16 % tuku. O těchto číslech se vepřovému může jenom zdát.
Rib eye steak vykrojíme ze střední části hovězí roštěné. Tento steak se stal špičkou mezi steaky díky svému měkoučkému masu a šťavnatosti.
Penfolds – Koonunga Hill
Zážitek z vína Penfolds začíná na Koonunga Hill. Řada Koonunga Hill, pojmenovaná po jedné z vinic v údolí Barossa, si získala celosvětovou pověst díky trvalé kvalitě a vyrovnanosti. Vína se vyznačují svěžestí, velkorysou chutí, bohatostí a vyvážeností.
Vinařství Penfold získalo za svou historii velké množství mezinárodních ocenění, a proto se také řadí mezi ty nejúspěšnější australská vinařství. Zajímavost – V roce 2004 se vydražilo jedno z vín od Penfolds za 50 000 $ (1 000 000 Kč).
Jak se o maso postarat?
Maso vám dorazí zavakuované v termoboxu s chladícími vložkami, které udržují stálou teplotu. Vakuované maso vložte do lednice, kde se teplota bude pohybovat mezi 0 až +4°C. Předtím než půjdete maso dělat, doporučujeme maso minimálně hodinu předtím vytáhnout z lednice a vyndat z obalu.
