Letní dovolená: Chceme vám poskytovat kvalitní služby a k tomu je potřeba si občas odpočinout. Takže si bereme chvilku volna, abychom nabrali síly na letní grilovací sezónu. Poslední objednávky budeme odesílat 29. 6. 

Objednávky budeme přijímat a odešleme je v týdnu od 18. 7. Děkujeme za pochopení a přejeme léto plné šťavnatých steaků.

4x Rib Eye steak & Koonunga Hill Shiraz

4x 200 g Vysoký roštěnec | Víno | Bylinky | Sůl | Ghičko

 Novinka
4x Rib Eye steak & Koonunga Hill Shiraz

4x Rib Eye steak & Koonunga Hill Shiraz

4x 200 g Vysoký roštěnec | Víno | Bylinky | Sůl | Ghičko

Díky spoustě dotazů na porcované maso jsme rádi připravili boxy, kde najdete perfektní steaky pro 4 osoby, které stačí hodit na gril. V boxu naleznete 4 skvěle vyzrálé steaky vysokého roštěnce. K dokonalé přípravě budete potřebovat kvalitní sůlbylinky a české ghičko. Nakonec nesmí chybět ani vynikajácí australské červené víno.

2 489 Kč
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem

Obsah balení

  • 4x 200g Rib eye steak
  • 1x Koonunga Hill Shiraz
  • 1x Přepuštěné máslo Ghičko
  • 1x Rozmarýn a tymián
  • 1x Balení vločkové soly

Naporcovaný steak z vyzráleho vysokého roštěnce

Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je nositelem chuti. A pokud byste chtěli přesná čísla, vysoký roštěnec má v sobě přibližně 16 % tuku. O těchto číslech se vepřovému může jenom zdát.

Rib eye steak vykrojíme ze střední části hovězí roštěné. Tento steak se stal špičkou mezi steaky díky svému měkoučkému masu a šťavnatosti.

Penfolds – Koonunga Hill

Zážitek z vína Penfolds začíná na Koonunga Hill. Řada Koonunga Hill, pojmenovaná po jedné z vinic v údolí Barossa, si získala celosvětovou pověst díky trvalé kvalitě a vyrovnanosti. Vína se vyznačují svěžestí, velkorysou chutí, bohatostí a vyvážeností.

Vinařství Penfold získalo za svou historii velké množství mezinárodních ocenění, a proto se také řadí mezi ty nejúspěšnější australská vinařství. Zajímavost – V roce 2004 se vydražilo jedno z vín od Penfolds za 50 000 $ (1 000 000 Kč).

Jak se o maso postarat?

Maso vám dorazí zavakuované v termoboxu s chladícími vložkami, které udržují stálou teplotu. Vakuované maso vložte do lednice, kde se teplota bude pohybovat mezi 0 až +4°C. Předtím než půjdete maso dělat, doporučujeme maso minimálně hodinu předtím vytáhnout z lednice a vyndat z obalu.

postup_doručení

Vložili jste do košíku

Název produktu

Počet kusů: 2 ks, Cena celkem: 850

POKRAČOVÁNÍM POTVRZUJI, ŽE
JSEM STARŠÍ 18 LET

POKRAČOVAT

Aby web fungoval jak má - souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z prohlížení webu, aby fungovalo vyhledávání, přihlašování, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a pro mnoho dalších věcí využívá tato stránka tzv. cookies, což jsou drobné textové informace dočasně ukládané do paměti vašeho prohlížeče. K jejich použití od vás potřebujeme souhlas. Za jeho udělení v plné šíři, či podrobné nastavení vám velmi děkujeme. Vaše rozhodnutí můžete samozřejmě kdykoliv změnit a přenastavit.

Jaké cookies používáme

Nezbytné

Nezbytné cookies jsou bezpodmínečně nutné k fungování stránek. Bez nich by nefungovaly základní funkcionality, jako např. přihlašování nebo nakupování v e-shopu. Tyto jsou vždy automaticky povolené.

Statistické

Tyto cookies pomáhají s měřením a analýzou návštěvnosti stránek.

Marketingové

Marketingové cookies pomáhají trackovat uživatele stránek za účelem nabízení cílených reklamních sdělení. Dávají smysl pro obě strany, neboť uživatel stránek obdrží reklamu na produkty, které ho skutečně zajímají, a které např. vyhledával v minulosti, a vydavatelé reklam naopak mohou tyto reklamy cíleně nabídnout.

Přijmout vše Přijmout vybrané Podrobné nastavení