Hovězí pupek, Flap steak | EU

Hovězí pupek, Flap steak | EU


Flap steak, nebo také sirloin je prostřední část pupku, nachází se mezi Hangerem a Flankem. Je to krásný kus masa s výrazně tlustými vlákny a šťavnatou chutí. Je skvělý pro přípravu stejků, ale doporučujeme po grilování nakrájet na tenké plátky, proti vláknu samozřejmě. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 102 Doprava a platba

735 Kč s DPH 490 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu

Skladem

Flap steak, nebo také sirloin je prostřední část pupku, nachází se mezi Hangerem a Flankem. Je to krásný kus masa s výrazně tlustými vlákny a šťavnatou chutí. Je skvělý pro přípravu stejků, ale doporučujeme po grilování nakrájet na tenké plátky, proti vláknu samozřejmě. Více

Balení: 1 kgVýrobce: Stejkshop.czKód produktu: 102 Doprava a platba

Hovězí pupek alias Flap steak

Flap steak, nebo také sirloin je prostřední část pupku, nachází se mezi Hangerem a Flankem. Je to krásný kus masa s výrazně tlustými vlákny a šťavnatou chutí. Je skvělý pro přípravu stejků, ale doporučujeme po grilování nakrájet na tenké plátky, proti vláknu samozřejmě.  

Jak správně krájet flap steak?

Flank steak je velmi chuťově výrazný kus hovězího masa a svojí hustotou svalových vláken se řadí mezi tužší, ale výtečné steaky. Abyste nepřišli o váš gastronomický zážitek, nezapomínejte při servírování maso krájet kolmo (napříč) přes svalová vlákna nejlépe pod úhlem 45°. Jenom tímto způsobem docílíte nejlepšího gastronomického zážitku.

Parametry
Původ Evropa
Typ masa Chlazené

Příslušenství5