StejkShop.cz logo 0 Kč
  • Obchod
  • Jak to funguje
  • Recepty na steaky
  • Blog
  • Kontakt
‹ ›

Naše nabídka

  • RibEye - vysoký roštěnec
  • Sirloin - nízký roštěnec
  • Flank/Flap/Hanger - pupek
  • Chuck tender - falešná svíčková
  • Tenderloin – svíčková
  • Short Ribs – hovězí žebra
  • Top blade – hrudí
  • Chuck Roll - podplečí
  • Rump steak – zadní
  • Ball Tip – ořech
  • T-Bone
  • Exotické maso
  • Bylinky, koření a oleje ke steakům
  • Dárkové poukazy

Rychlý kontakt

info@stejkshop.cz
+420 739 057 819

Upoutávka

Vybraný recept

Jak přiravit RIB-EYE steak | Video recept

Nejnovější článek

Co je Wagyu a co Kobe?

Flank/Flap/Hanger - pupek

Flank steak je z pupku zvířete (břišní sval). Tento sval je velice používaný. Pupek se rozděluje na dvě části, horní a spodní šál. Z vrchního šálu se porcuje skvělý hanger steak, ze spodního šálu máme hezky měkké a prorostlé maso pro náš flank steak.

  • EU, Flank

    EUM01, Pupek, cca 2Kg

     460 Kč / kg

      Do košíku
  • EU, Flap

    EUM02, Bryndáček (část pupku), cca 1,5Kg

     460 Kč / kg

      Do košíku
  • Uruquay, Flap

    URQX01, Bryndáček (část pupku), cca 1,5 Kg

     650 Kč / kg

      Do košíku
  • Uruquay, Flank

    URQX03, Spodní část pupku, cca 1,5Kg

     650 Kč / kg

      Do košíku

Informace

  • Jak to funguje
  • Doprava a platba
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních údajů

 

  • O nás
  • Kontakt
  • Reference

Ozvěte se nám

Stejkshop.cz
info@stejkshop.cz
+420 739 057 819