Klokaní svíčková

Klokaní maso na steaky, hluboce zamraženo

 Novinka

Klokaní svíčková

Klokaní maso na steaky, hluboce zamraženo

590 Kč
za balení cca 1.0 kg (590 Kč/kg)
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem - při objednání dnes doručujeme do tří dnů.

Steak z klokana, to existuje?

Už jste ochutnali klokaní maso, ještě jste neměli tu čest? Není nic jednoduššího než si od nás objednat skvělé klokaní maso.

Klokaní maso se řadí mezi zvěřinu. Svou vůní a chutí může připomínat srnčí maso. Steaky z klokana jsou známý svou křehkostí a šťavnatostí.

Benefity klokaního masa

Maso je hezky červené s nízkým obsahem cholesterolu a vysokým obsahem kolagenu. Takže po mase nepřiberete, a navíc posílíte své klouby.

Jak se o maso starat?

Klokaní maso je k nám dovezeno z Austrálie v hluboce zamraženém stavu. 

Jakmile Vám maso dorazí domů, doporučujeme ho do 3-4 dnů zpracovat a znovu nezamrazovat.

Jak se klokani živí a loví?

Klokani jsou volně žijící divoká zvířata na území Austrálie. Živí se hlavně šťavnatými výhonky trav, bylin a listy rostlin. Klokanů existuje 48 druhů, ale jen 4-5 druhů z nich je povoleno lovit a to jen za přísných podmínek, kdy začnou spásat rostliny určené pro dobytek.

Jak udělat klokaní steak

Budete potřebovat:

  • Klokaní maso :-)
  • Rozmarýn
  • Česnek
  • Pepře
  • Sůl
  • Olivový olej

Dejte maso do misky, přidejte lístky rozmarýnu, nastrouhaný česnek, pepř, sůl a trochu olivového oleje. Vše hezky promíchejte. 

Dejte na hezky rozpálený grill. Z každé strany stačí 3-4 minuty na medium. Poté nechce hezky pod alobalem odpočinout cca 5-8 minut.

Dobrou chuť! ☺

Zdroje: theperfectsteak.com.aubiltongstmarcus.co.ukyoutube.com

 

Související zboží