Bizon, Rib Eye

Na objednávku, mražené | cca 2 kg

Bizon, Rib Eye

Na objednávku, mražené | cca 2 kg

Bizoní maso je hodně podobné hovězímu, ale má jednu výhodu. Má lepší nutriční hodnoty oproti hovězímu. Stejný kousek masa z bizona má o cca 60 kalorií méně než hovězí.

3 880 Kč
za balení cca 2 kg (1 940 Kč/kg)
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem - při objednání dnes doručujeme do tří dnů.

Váha masa je přibližná, o přesné ceně vás budeme informovat před odesláním zásilky na Vaší adresu.

Steak z bizona

Vysoký roštěnec z bizona je nejkřehčí část masa a lze s úspěchem použít na grilování stejků.

Jak se o maso postarat

Maso vám dorazí zavakuované v termoboxu s chladícími vložkami, které udržují v boxu stálou teplotu. Vakuované maso vložte do lednice, kde se teplota bude pohybovat mezi 0 až +4°C. Předtím než půjdete maso dělat, doporučujeme maso minimálně hodinu předtím vytáhnout z lednice a vyndat z obalu.

postup_doručení

Jak udělat bizoní steak?

Můžete ho dělat stejným způsobem jako steaky hovězí, nebo také můžete zkusit recept od kluká v akci, který najdete ZDE.

Něco o bizonovi

Bizon americký je velký sudokopytník dorůstající váhy až 1500 kg a délky až 3,8 metru. Při běhu dosahuje bizon rychlosti až 50 km/h. Má mohutnou stavbu těla, s níž je spojen jeho majestátný vzhled. Srst je hnědá, hustá a na hlavě i hrudi je delší, takže tyto části těla působí robusněji. Bizoni američtí se seskupují do velkých stád čítajících až desetitisíce kůsů, v zimě se však ve snaze o snadnější nalezení potrav oddělují do menších skupinek. 

 

Související zboží