Chceme, aby vám maso vždy dorazilo v perfektním stavu, proto odešleme objednávky přijaté do 14. 12. Poukazy poštou odesíláme do 20. 12. a online až do 24. 12. (12:00)

Objednávky přijaté po 14. 12. budeme odesílat od 9. 1. 2022. 

Děkujeme za přízeň a přejeme šťastné a veselé.

Přepuštěné máslo – České ghíčko na steaky

345 g

Přepuštěné máslo – České ghíčko na steaky

Přepuštěné máslo – České ghíčko na steaky

345 g

Přepuštěné máslo alias ghíčko se díky svým vlastnostem skvěle hodí na přípravu steaků. Ghičko se řadí mezi látky, které mají tzv. teplotu pálení (smoke point) nad 180 °C (teplota pro dělaní steaků). Teplota, kdy začne přepuštěné máslo kouřit a vylučovat nezdravé látky je až na 240 °C.

222 Kč
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem

Proč používat přepuštěné máslo na steaky?

Maso byste měli správě dělat při teplotě 180 °C, ale některé oleje nejsou přizpůsobeny k tomu, aby dosáhly takové teploty a jakmile se dostanou přes určitou hodnotu začnou dýmyt a vylučovat nezdravé látky.

Přepuštěné máslo má tuto hranici až na 250 °C, takže se na přípravu steaku skvěle hodí a má k tomu veškeré predispozice.

 

Parametry Ghí

Váha: 345 g

Trvanlivost: 12 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců

Složení: máselný tuk min. 99 %

Energetická hodnota: 3677kJ/878,2kcal/ 100g

Výživové údaje na 100g: Tuky: 99% z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g; Sacharidy: 0,4 g z toho cukry 0; Bílkoviny: 0,1g

Související zboží