Wagyu Vysoký roštěnec | JAP
Wagyu Rib-Eye, chlazené | cca 2kg
Přepuštěné máslo alias ghíčko se díky svým vlastnostem skvěle hodí na přípravu steaků. Ghičko se řadí mezi látky, které mají tzv. teplotu pálení (smoke point) nad 180 °C (teplota pro dělaní steaků). Teplota, kdy začne přepuštěné máslo kouřit a vylučovat nezdravé látky je až na 240 °C.
Skladem
Maso byste měli správě dělat při teplotě 180 °C, ale některé oleje nejsou přizpůsobeny k tomu, aby dosáhly takové teploty a jakmile se dostanou přes určitou hodnotu začnou dýmyt a vylučovat nezdravé látky.
Přepuštěné máslo má tuto hranici až na 250 °C, takže se na přípravu steaku skvěle hodí a má k tomu veškeré predispozice.
Váha: 345 g
Trvanlivost: 12 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Složení: máselný tuk min. 99 %
Energetická hodnota: 3677kJ/878,2kcal/ 100g
Výživové údaje na 100g: Tuky: 99% z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g; Sacharidy: 0,4 g z toho cukry 0; Bílkoviny: 0,1g
Pro co nejlepší zážitek z prohlížení webu, aby fungovalo vyhledávání, přihlašování, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a pro mnoho dalších věcí využívá tato stránka tzv. cookies, což jsou drobné textové informace dočasně ukládané do paměti vašeho prohlížeče. K jejich použití od vás potřebujeme souhlas. Za jeho udělení v plné šíři, či podrobné nastavení vám velmi děkujeme. Vaše rozhodnutí můžete samozřejmě kdykoliv změnit a přenastavit.
Nezbytné cookies jsou bezpodmínečně nutné k fungování stránek. Bez nich by nefungovaly základní funkcionality, jako např. přihlašování nebo nakupování v e-shopu. Tyto jsou vždy automaticky povolené.
Marketingové cookies pomáhají trackovat uživatele stránek za účelem nabízení cílených reklamních sdělení. Dávají smysl pro obě strany, neboť uživatel stránek obdrží reklamu na produkty, které ho skutečně zajímají, a které např. vyhledával v minulosti, a vydavatelé reklam naopak mohou tyto reklamy cíleně nabídnout.