Chceme, aby vám maso vždy dorazilo v perfektním stavu, proto odešleme objednávky přijaté do 14. 12. Poukazy poštou odesíláme do 20. 12. a online až do 24. 12. (12:00)

Objednávky přijaté po 14. 12. budeme odesílat od 9. 1. 2022. 

Děkujeme za přízeň a přejeme šťastné a veselé.

Čerstvé chili papričky

20g

Čerstvé chili papričky

Čerstvé chili papričky

20g

Při přípravě steaků stačí jednu papričku vložit na pánev, kde steajk připravujete. Jemně pálivou chutí se krásně ovoní celé maso.  

50 Kč
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem

Chilli paprička k hovězímu steaku

Chili papričky pěstovali Indiáni již v předkolumbovské době, a to už od 6. tisíciletí př. n. l. Byla to jedna z prvníchsamosprašných plodin, které se v Americe začaly pěstovat. Po objevení Ameriky je evropští (zvláště portugalští) kupci rychle rozšířili po celém světě, protože představovaly cenné koření a náhradu za pepř. Velké obliby doznaly především v Indii, kde dnes představují nedílnou součást indické kuchyně. Z Indie se přes Osmanskou říši dostaly do Maďarska, kde z nich Maďaři vytvořili své národní koření.

Související zboží

Vložili jste do košíku