Obsah balení
- 2x 200g Rump steak
- 1x Kaiken Malbec
- 1x Rozmarýn a tymián
- 1x Sáček vločkové soly
Rumpsteak z květové špičky
Květová špička se nachází v horní části zadního hovězího tzv. hovězí kýta. Tyto svali skot takřka nepoužívá, a díky tomu je rumpsteak nádherně křehký a libový. Rumpsteak z květové špičky nazývá tím pravý rump steakem.
Původ masa
Maso pochází z Jižní Ameriky, kde má dobytek jedny z nejlepších podmínek (místné klima, bohaté zdroje vody a rozhlehlé planiny) pro chov. Díky spojení těchto podmínek a kvalitnímu krmivu dosahuje hovězí maso vysoké kvality.
Víno k hovězímu steaku | Kaiken Malbec
Víno má intenzivní a živou fialovou barvu. Převládá vůně černého ovoce s elegantními tóny máty, kávy a čokolády, které se harmonicky snoubí s dubem. V chuti je víno intenzivní, velmi ovocné, ale zároveň jemné. Vynikající struktura, hladké třísloviny a dlouhotrvající závěr.
Jak se o maso postarat
Maso vám dorazí zavakuované v termoboxu s chladícími vložkami, které udržují stálou teplotu. Vakuované maso vložte do lednice, kde se teplota bude pohybovat mezi 0 až +4°C. Předtím než půjdete maso dělat, doporučujeme maso minimálně hodinu předtím vytáhnout z lednice a vyndat z obalu.
