Z důvodu celofiremní dovolené a inventůry v termínů od 24. 9. do 28. 10. Budeme zboží objednané v tomto termínu expedovat ve čtvrtek 29. 9. nebo v pondělí 3. 10. Děkujeme za pochopení

Hovězí Ball tip steak, US Greater Omaha

Špička ořechu, chlazené | cca 1,5 Kg

Hovězí Ball tip steak, US Greater Omaha

Hovězí Ball tip steak, US Greater Omaha

Špička ořechu, chlazené | cca 1,5 Kg

Řez Ball Tip je část hovězího ořechu, přesněji jeho špička. Jedná se o část ořechu, která se nejvíce hodí na steaky. Je totiž velmi jemný a šťavnatý.

780 Kč
za balení cca 1.5 kg (520 Kč/kg)
-
1
+
DO KOŠÍKU

Skladem

Váha masa je přibližná, o přesné ceně vás budeme informovat před odesláním zásilky na Vaší adresu. 

Hovězí ořech

Hovězí Ball tip je v čaském způsobu dělení skotu, hovězí ořech. My ale nedělíme maso tak podrobně, jako Američané, takže se jedná jen o část ořechu, konkrétně o jeho špičku. Je to kulinářsky velmi ceněný kus masa pro jeho jemnost a šťavnatost.  

Jak se o maso postarat

Maso vám dorazí zavakuované v termoboxu s chladícími vložkami, které udržují v boxu stálou teplotu. Vakuované maso vložte do lednice, kde se teplota bude pohybovat mezi 0 až +4°C. Předtím než půjdete maso dělat, doporučujeme maso minimálně hodinu předtím vytáhnout z lednice a vyndat z obalu.

postup_doručení

Jak připravit hovězí steak?

Maso 1 hodinu před pečením/grilováním/vařením vytáhněte z lednice, aby získalo pokojovou teplotu a neutrpělo tepelný šok. Poté už si ho můžete připravit svým oblíbeným steakovým způsobem. Kvalitní stařené hovězí maso doporučujeme dělat na medium maximálně medium/rare, ale proti gustu žádný dišputát. :-) Ke steakům lze také podávat různé omáčky a dipy, pár z nich naleznete zde.

Nezapomeňte nechat maso před servírováním chvíli odpočinout (5-7 minut). Nakonec posypejte kvalitní vločkovou solí a přejeme Vám nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Greater Omaha

Firma je již od roku 1920 známá pro nejlepší hovězí v USA.

Omaha se nachází ve středu největší oblasti chovu Angus a Hereford na světě. Umístění uprostřed největší oblasti výroby kukuřice v USA je ideální pro chov skotu a díky němu se zde produkuje nejjemnější maso.

Chovají skot plemene Angus a Hereford, které tvoří 95% produkce v okruhu 250 mil od výrobního závodu Omaha. Jedna rostlina, jeden typ skotu, jeden převládající typ zdroje, a jedna oblast. To vše dohromady znamená konzistentní kvalitu, která je trvale nejlepší.

Prime-Raw-Middlemeat-Variety-01-e1466087343133
Zdroj: greateromaha.com

Originální balení masa – Greater Omaha Packing

V roce 2015 si firma nechala certifikovat speciální balení, které umožní masu zachovat si jeho čerstvost, přírodní šťávy a bohaté chutě.

Související zboží

Aby web fungoval jak má - souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z prohlížení webu, aby fungovalo vyhledávání, přihlašování, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a pro mnoho dalších věcí využívá tato stránka tzv. cookies, což jsou drobné textové informace dočasně ukládané do paměti vašeho prohlížeče. K jejich použití od vás potřebujeme souhlas. Za jeho udělení v plné šíři, či podrobné nastavení vám velmi děkujeme. Vaše rozhodnutí můžete samozřejmě kdykoliv změnit a přenastavit.

Jaké cookies používáme

Nezbytné

Nezbytné cookies jsou bezpodmínečně nutné k fungování stránek. Bez nich by nefungovaly základní funkcionality, jako např. přihlašování nebo nakupování v e-shopu. Tyto jsou vždy automaticky povolené.

Statistické

Tyto cookies pomáhají s měřením a analýzou návštěvnosti stránek.

Marketingové

Marketingové cookies pomáhají trackovat uživatele stránek za účelem nabízení cílených reklamních sdělení. Dávají smysl pro obě strany, neboť uživatel stránek obdrží reklamu na produkty, které ho skutečně zajímají, a které např. vyhledával v minulosti, a vydavatelé reklam naopak mohou tyto reklamy cíleně nabídnout.

Přijmout vše Přijmout vybrané Podrobné nastavení