Jak to funguje
Jak si vybrat maso na steaky?
Všechno maso, které najdete na eshopu je vhodné pro přípravu steaků. Jestli se necítíte na porcování šály, doporučujeme začít s už naporcovaným telecím t-bone steakem, ten stačí jen nechat rozmrznout a hodit na gril. Mezi nejoblibenější řezy se řadí vysoký roštěnec (Rib Eye), svíčková (Tenderloin), pupek (flank, flap). Jednoduše rozbalíte šál a nakrájíte na steakové plátky dle vaší chuti. My doporučujeme minimálně 2-3 cm. Samozřejmě není potřeba se bát ani dalších částí. Postupně doplňujeme naše produkty o recepty a videa, kde Vám krok po kroku ukážeme, jak na to.
Je cena masa konečná?
U naporcovaných steaků je cena konečná. U šál vždy uvádíme cenu za kilogram a pod ní přibližnou cenu za balení. Šál má pokaždé jinou váhu, rozdíl se pohybuje okolo 15 %. Fakturu zasíláme vždy až po zvážení masa.
Objednávka steaků
Pokud jste si vybrali svůj kousek vyzrálého hovězího, není nic jednoduššího, než ho hodit do košíku a dokončit objednávku. Platba probíhá zálohovou fakturou až po zvážení vašeho masa.
Bezpečná doprava masa až k vám domů
Maso společně s chladící vložkou pečlivě zabalíme do termo boxu, který udrží stálou teplotu až k vám domu. Maso by k vám mělo dorazit druhý den po předání dopravci.
Chceme, aby k vám maso vždy došlo ve skvělém stavu, proto objednávky přijaté ve čtvrtek po 11:30, budou vyřízeny hned v pondělí.
Tip na závěr
Na našem webu u některých steaků najdete video i psaný recept s podrobným návodem, jak konkrétní steak připravit, tak nezapomeňte na video mrknout před tím, než se pustíte do přípravy.