V době 26. 7. až 1. 8. si bereme dovolenou, abychom nabrali síly na druhou polovinu grilovací sezóny. Objednávky přijaté během této doby budeme postupně odesílat od 3. 8.

Děkujeme za přízeň a přejeme skvěle prožité léto.

Jak to funguje

 postup_doručení

Jak si vybrat maso na steaky?

Všechno maso, které najdete na eshopu je vhodné pro přípravu steaků. Jestli se necítíte na porcování šály, doporučujeme začít s už naporcovaným telecím t-bone steakem, ten stačí jen nechat rozmrznout a hodit na gril. Pokud potřebujete větší kus masa, nejsnazší na porcování je SVÍČKOVÁ, EYE OF ROUND, TOP BLADE, SIRLOIN, nebo RIB-EYE. Jednoduše rozbalíte šál a nakrájíte příčně na steakové plátky podle návodu. Samozřejmě není potřeba se bát ani dalších částí. Postupně doplňujeme naše produkty o recepty a videa, kde Vám krok po kroku ukážeme, jak na to.

Je cena masa konečná?

U naporcovaných steaků je cena konečná. U šál vždy uvádíme cenu za kilogram a pod ní přibližnou cenu za balení. Šál má pokaždé jinou váhu, rozdíl se pohybuje okolo 15 %. Fakturu zasíláme vždy až po zvážení masa.

Objednávka steaků

Pokud jste si vybrali svůj kousek vyzrálého hovězího, není nic jednoduššího, než ho hodit do košíku a dokončit objednávku. Platba probíhá fakturou až po zvážení vašeho masa.

Bezpečná doprava masa až k vám domů

Maso společně s chladící vložkou pečlivě zabalíme do termo boxu, který udrží stálou teplotu až k vám domu. Maso by k vám mělo dorazit druhý den po předání dopravci.

Chceme, aby k vám maso vždy došlo ve skvělém stavu, proto objednávky přijaté ve čtvrtek po 15:30, budou vyřízeny hned v pondělí.

1-3--980x350

Tip na závěr

Na našem webu u některých steaků najdete video i psaný recept s podrobným návodem, jak konkrétní steak připravit, tak nezapomeňte na video mrknout před tím, než se pustíte do přípravy.