Jak nakupovat?
Jak si vybrat maso na steaky?
Všechno maso, které najdete na eshopu je vhodné pro přípravu steaků. Jestli se necítíte na porcování šály, doporučujeme začít s už naporcovaným telecím t-bone steakem nebo předpřipravenýmy grilovacími boxy. Mezi nejoblibenější řezy se řadí vysoký roštěnec (Rib Eye), svíčková (Tenderloin), pupek (flank, flap). Jednoduše rozbalíte šál a nakrájíte na steakové plátky dle vaší chuti. My doporučujeme minimálně 2-3 cm. Samozřejmě není potřeba se bát ani dalších řezů. Postupně doplňujeme naše produkty o recepty a videa, kde Vám krok po kroku ukážeme, jak na to.
Je cena masa konečná?
U naporcovaných steaků je cena konečná. U šál vždy uvádíme cenu za kilogram a pod ní přibližnou cenu za balení. Šál má vždy jinou váhu, rozdíl se pohybuje okolo 15-25 %. Platební údaje zasíláme až po zvážení masa.
Objednávka steaků
Pokud jste si vybrali svůj kousek vyzrálého hovězího, není nic jednoduššího, než ho hodit do košíku a dokončit objednávku. Platební údaje zasíláme až po zvážení masa. Celý proces doručení masa je popsán zde, nebo stačí kliknout na tlačítko.
Bezpečná doprava masa až k vám domů
Maso společně s chladící vložkou pečlivě zabalíme do termo boxu, který udrží stálou teplotu až k vám domu. Maso by k vám mělo dorazit druhý den po předání dopravci.
Chceme, aby k vám maso vždy došlo ve skvělém stavu, proto objednávky přijaté ve čtvrtek po 11:30, budou vyřízeny následující týden.