Hovězí zadní | Rump steak - Způsob přípravy - Pánev
Dopřejte si libové maso a šťavnatou chuť vyzrálých rump steaků, které jsou porcovány z hovězího zadního. Rump steak je oblíbený kvůli kombinaci křehkosti, libovosti a plné hovězí chuti. Při přípravě ho zkuste dochutit hrubozrnnou solí, pepřem či kořením, posunete ho tak o level výše. Pokud vás rump steak nezaujal a máte rádi libovější kusy masa, doporučujeme svíčkovou.

Hovězí zádní kýta, Top side "round" | Uruguay


Hovězí zadní, Heart of rump | Uruguay


Květová špička, End of rump | USA

Hovězí kýta, Heart of Rump | Argentina
Články

Hovězí zádní | Rumpsteak
Velice oblíbený kousek lahodného a křehkého steaku známý jako rumpsteak. Často se jedná o libovou část z květové špičky. Ale vždy se můžeme těšit na úžasný kus hovězího steakového masa.

