Hovězí zadní – Rump steak - Způsob přípravy - Grilování
Dopřejte si libové maso a šťavnatou chuť vyzrálých rump steaků, které jsou porcovány z hovězího zadního. Rump steak je oblíbený kvůli kombinaci křehkosti, libovosti a plné hovězí chuti. Při přípravě ho zkuste dochutit hrubozrnnou solí, pepřem či kořením, posunete ho tak o level výše. Pokud vás rump steak nezaujal a máte rádi libovější kusy masa, doporučujeme svíčkovou.
Rychlé info
Hovězí miminha, Tri tip | Austrálie
Skladem
795 Kč
(530 Kč/kg)
709,815 Kč bez DPH
709,815 Kč bez DPH
Rychlé info
Hovězí zádní kýta, Top side "round" | Uruguay
Skladem
1 800 Kč
(450 Kč/kg)
1 607,16 Kč bez DPH
1 607,16 Kč bez DPH
Rychlé info
Hovězí zadní, Heart of rump | Uruguay
Skladem
1 180 Kč
(590 Kč/kg)
1 053,58 Kč bez DPH
1 053,58 Kč bez DPH
Rychlé info
Květová špička, End of rump | USA
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
1 035 Kč
(690 Kč/kg)
924,105 Kč bez DPH
924,105 Kč bez DPH
Rychlé info
Hovězí kýta, Heart of Rump | Argentina
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
1 220 Kč
(610 Kč/kg)
1 089,28 Kč bez DPH
1 089,28 Kč bez DPH
Hovězí zádní | Rumpsteak
Velice oblíbený kousek lahodného a křehkého steaku známý jako rumpsteak. Často se jedná o libovou část z květové špičky. Ale vždy se můžeme těšit na úžasný kus hovězího steakového masa.