Hovězí zadní – Rump steak - Způsob přípravy - Grilování

Dopřejte si libové maso a šťavnatou chuť vyzrálých rump steaků, které jsou porcovány z hovězího zadního. Rump steak je oblíbený kvůli kombinaci křehkosti, libovosti a plné hovězí chuti. Abyste svůj rumpsteak posunuli ještě o úroveň výše, zkuste ho dochutit hrubozrnnou solí, pepřem či kořením. Pokud vás nezaujal rump steak a máte rádi libovější, doporučujeme svíčkovou.
Rychlé info

Hovězí miminha, Tri tip | Austrálie
Skladem
795 Kč
(530 Kč/kg)
691,305 Kč bez DPH
691,305 Kč bez DPH
Rychlé info

Hovězí zádní kýta, Top side "round" | Uruguay
Skladem
1 800 Kč
(450 Kč/kg)
1 565,20 Kč bez DPH
1 565,20 Kč bez DPH
Rychlé info


Hovězí zadní, Heart of rump | Uruguay
Skladem
1 180 Kč
(590 Kč/kg)
1 026,08 Kč bez DPH
1 026,08 Kč bez DPH
Rychlé info


Květová špička, End of rump | USA
Skladem
1 035 Kč
(690 Kč/kg)
900 Kč bez DPH
900 Kč bez DPH
Rychlé info

Hovězí kýta, Heart of Rump | Argentina
Skladem
1 220 Kč
(610 Kč/kg)
1 060,86 Kč bez DPH
1 060,86 Kč bez DPH

Hovězí zádní | Rumpsteak
Velice oblíbený kousek lahodného a křehkého steaku známý jako rumpsteak. Často se jedná o libovou část z květové špičky. Ale vždy se můžeme těšit na úžasný kus hovězího steakového masa.