Hovězí zadní – Rump steak - Původ - Austrálie

Dopřejte si libové maso a šťavnatou chuť vyzrálých rump steaků, které jsou porcovány z hovězího zadního. Rump steak je oblíbený kvůli kombinaci křehkosti, libovosti a plné hovězí chuti. Při přípravě ho zkuste dochutit hrubozrnnou solí, pepřem či kořením, posunete ho tak o level výše. Pokud vás rump steak nezaujal a máte rádi libovější kusy masa, doporučujeme svíčkovou.
Rychlé info

Hovězí miminha, Tri tip | Austrálie
Skladem
795 Kč
(530 Kč/kg)
709,815 Kč bez DPH
709,815 Kč bez DPH

Hovězí zádní | Rumpsteak
Velice oblíbený kousek lahodného a křehkého steaku známý jako rumpsteak. Často se jedná o libovou část z květové špičky. Ale vždy se můžeme těšit na úžasný kus hovězího steakového masa.