Hovězí pupek | Flank/Flap - Původ - Uruguay
Ochutnejte nezaměnitelnou chuť všestranných steaků z vyzrálého hovězího pupku. Tento řez se nachází ve spodní části zvířete a je známý svou bohatou hovězí chutí. Flank a flap steaky jsou skvělé na klasickou steakovou přípravu nebo na fajitas. Flap steak má více mramorování, takže je křehčí a šťavnatější, oproti tomu flank steak je libovější a má méně mramorování, takže je o něco málo tužší. Pro zajištění křehkosti je nutné maso krájet vždy proti směru vláken. Přidáním oblíbených bylinek a koření vytvoříte jedinečnou chuť, která ohromí vaše hosty.


Hovězí pupek, Flap steak | Uruguay

Hovězí pupek, flank steak | Uruguay
Články

Hovězí pupek | Flank steak
Hovězí pupek se hodí pro vaření i pečení, ale nám jde spíše o grilování, ke kterému se hodí hlavně díky svému mramorování. Na přípravu flank steaku vám bude stačit sůl, pepř, olivový olej a gril.

