Nebojte se nakupovat online!
Nákup čerstvých potravin on-line začíná být běžnou praxí. Jestli Vás zajímá, jak to funguje a jak zajistíme, aby stejky dorazily neporušené až k Vám domů, přečtěte si článek.
Jak si vybrat maso na stejky?
Všechno maso, které najdete v našem obchodě je vhodné pro přípravu stejků. Pokud potřebujete větší kus masa, nejsnazší na porcování je SVÍČKOVÁ, FLANK & FLAP STEAK, nebo RIB-EYE. Jednoduše rozbalíte šál a nakrájíte příčně na stejkové plátky podle návodu. Samozřejmě není potřeba se bát ani dalších částí. Postupně doplňujeme naše produkty o recepty a videa, kde Vám krok po kroku ukážeme, jak na to.
Je cena u masa konečná?
Cena u naporcovaných stejků je vždy za balíček, takže přesně víte kolik budete platit. U šál vidíte cenu za kilogram v horním řádku spolu s názvem a detailem produktu. Vedle ikony košíku najdete přibližnou cenu s ohledem na obvyklou velikost konkrétního kusu masa. Přibližnou proto, že šál má pokaždé jinou váhu, odchylka se pohybuje okolo 15%. O přesné ceně Vás samozřejmě budeme informovat před odesláním balíčku.
Bezpečná doprava až k vám domů.
Po vyplnění všech údajů v košíku a odeslání objednávky začneme makat na co nejrychlejším doručení k Vám domů. Abychom nenarušili teplotní řetězec, je potřeba maso zabezpečit. Ve vakuu zabalené maso vložíme do termoboxu, který oddělí vnitřní teplotu od venkovní. Do boxu spolu s masem ještě vložíme speciální chladící vložky, zmražené pod bod mrazu, které celý vnitřní prostor zachladí na bezpečnou teplotu. Takto zabalené maso Vám dorazí domů.
Kam rozvážíme a kde si lze maso vyzvednout.
Maso Vám pošleme kamkoliv po České republice a Slovenské republice.