Reference


Jakub K. – Hovězí Svíčková

Jakub K. – Hovězí Svíčková

Chtěl jsem udělat rodině a kamarádům radost a tak jsem se rozhodl připravit skvělé steaky a roastbeef z hovězí svíčkové, ale k tomu bylo potřeba vyzrálé maso. A to jsem našel na stejkshop.cz. Steaky jsem bohužel nestihl ani vyfotit, ale podělím se o recept na roastbeef a jeho fotku. Maso mi bylo doručeno v perfektním stavu a těším se na další grilovací sezónu.


Tomáš R. - kýta z australkého Wagyu

Tomáš R. - kýta z australkého Wagyu

Vždy jsem chtěl ochutnat známý everest hovězího masa, Wagyu. Ale chtěl jsem si to vyzkoušet na levnějším řezu masa než roštenec, či svíčková.


Michal S. – Wagyu Rib Eye

Michal S. – Wagyu Rib Eye

Uf tak musím říct, že jsem v životě nežrál nic lepšího, než je Wagyu. Šálu jsme rozřezali na 6 steaku. A pak začali připravovat. Už jak jsme přiklopili poprvé gril se rozlinula neuvěřitelná vůně. 


Patrik J. – Ball tip steak

Patrik J. – Ball tip steak

Už dlouho jsem si chtěl zase udělat doma pořádný kus hovězího masa. V řeznictví stařené hovězí jen tak neseženu, tak jsem šel na internet a objevil jsem stejkshop.cz.